Translate

29 Kasım 2012 Perşembe

Turkiyeye 5G Geliyor

Turkcell,vodafone ve avea iphone 5 kampanyalarindan sonra şimdide iphone 5 lere 5g li internet heyecanini sunuyor.Yakinda türkiyede olacak olan kablosuz 5g devrimi kapida.

Bu teknoloji ASUS RT-AC66U yönlendirici, Çift-bant Gigabit KABLOSUZ Ile Min.UB 802.11n 'den three kat DAHA HIZLI Olan ve 5G WiFi olarak da bilinen BESINCI Nesil 802.11ac KABLOSUZ AĞ teknolojisini BİR Araya getiriyor. Bunu başaran orijinalini yönlendiricilerden Biri Olan Ürün, Gigabit KABLOSUZ gereksinimlerini 2.4GHz/5GHz bandwidth Ile birleştirerek 1.75Gbps speed sunuyor. Ayşe devasa VERİ DEGERİ, Özel ASUS AiRadar ikaz yükseltme ve şekillendirme teknolojisiyle de birleşince zorlu çevrimiçi Uygulamalar for Eklendi mükemmel Hiza Sahip BIR yönlendirici Ortaya çıkıyor. KOLAY ASUSWRT Kurulumu, çoklu SSID'ler ve IPv6 Destegi sayesinde AĞ deneyimini zenginleştirirken, Güçlü USB-based yetenekleri RT-AC66U'yu 3G, FTP, DLNA ve Yazıcı paylaşımına dönüştürerek Eklendi çok-yönlü işlevselliğini kanıtlıyor.

Gigabit Wi-Fi'ın ötesine, üçlü KABLOSUZ-N hızlarına Gitmek
RT-AC66U, başarılı ve YÜKSEK HIZLI RT-N66U Çift-bant yönlendiricinin safra ötesine geçiyor. Hem 2.4GHz etek de 5GHz'de çalışarak gelişmiş 802.11ac KABLOSUZ protokolünü destekleyen dünyanın orijinalini Çift-bant KABLOSUZ yönlendiricilerden Biri olmakla kalmayıp 1.3 Gbps'ye Kadar 5GHz frekansında çalışmayı mumkun kılıyor. Ayşe antivirus becerilerin ardında imkb Broadcom'un Güçlü 5G WiFi yongaları var. 2,4 GHz bant 450Mbps'de He KENDİNE çalışabilirken, RT-AC66U'nun eşzamanlı FİRMA bandwidth 1.75Gbps 'ye çıkıyor. Cihazlara giden sinyalleri güçlendiren gelişmiş ASUS AiRadar teknolojisini kullanan Ürün, çevresel engellerin üstesinden gelmek ve VERİ kalitesini artırmak for BÜTÜN yönlerde yayılımı güçlendiriyor. 5G WiFi'ın Dahil edilmesi, RT-AC66U'nun met piyasada, gelecekteki değişikliklerden etkilenmeyen, Yeni Nesil YÜKSEK HIZLI ağlara Hazır BIR yönlendirici olmasını sağlıyor.

Kapsamlı Özellik LİSTESİ, AG iletişimi deneyimini artırıyor
RT-AC66U, kendinden Back Back ASUS YÜKSEK HIZLI yönlendiricilerin kurduğu mükemmel üzerine AĞ iletişimi geleneğini sürdürüyor. ASUSWRT, fault panosuyla Eklendi sadece three adımda KOLAY ve HIZLI BİR kuruluma imkân tanıyor ve Min.UB tr Güvenilir AĞ iletişimi ve çoklu Indirme Görevleri for QoS standartlarını Sıkı tutuyor. QoS sayesinde RT-AC66U DAHA Iyi BIR bandwidth optimizasyonuna Sahip: Sistem kapatıldıktan later safra Arka planda Hizli Indirme sağlayan Download Master ÖZELLİĞİ sunuyor. Sekiz SSID'ye Kadar Destek tase met yönlendirici Ile kullanıcılar, farkli Erisim ayrıcalıkları ve guvenlik seviyelerine Sahip KABLOSUZ Ağlar kurarak şifrelerini açığa çıkarmak zorunda kalmayacaklar. RT-AC66U, yoğun aktarım ve yönlendirmelerde en Iyi sonucu elde etmeyi sağlayan Yeni IPv6 standardını da destekliyor.

Yönlendirici kapsamını genişleten USB Uygulamaları
RT-AC66U, ikiz USB portlarıyla gercek BIR Eklendi çok-yönlü CİHAZ OLMA özelliğini taşıyor. 3G CİHAZI takılarak kullanıcılar arasında 3G BAĞLANTI Paylaşımı sağlıyor. Bunun Yanı Sira DLNA uyumluluğu, Oyun Konsollari, Blu-ray oynatıcılar, Akıllı ile televizyonlar ve set Üstü kutular Dahil OLMAK üzere çeşitli Eğlence platformlarıyla Sorunsuz BİR BAĞLANTI kurabiliyor. RT-AC66U ayrıca Özel BIR FTP sunucusu Yazıcı Paylaşımı olarak da HİZMET verebiliyor ettik. Bağımsız Sunucu donanımı alma masrafına Gerek bırakmayarak kullanıcıların DAHA verimli BIR biçimde Kaynakları paylaşmasına imkân 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz