Translate

30 Eylül 2012 Pazar

Cep Telefonu Cilginligi

Yeni nesilin vazgeçilmez olarak gördüğü apple nin son ürünü iphone 5 herkesin dikkatini çekmeye başladi.Nokia nin bile şuan adinin anilmadiği bu dönemlerde iphone rekorlari kırmaya basladi.İphone 5 cilginli kullanicilarinin vaz gecilmezi oldu ayrica telefon dünyasininda vazgeçilmezi oldu.Sponsor olmak için başvurular başladi bile.İphone suz Dünya düşünülmüyor.Nokia,Samsung,Sony Ericsona ragbet %40 lara kadar azaldi.

29 Eylül 2012 Cumartesi

Akilli telefon iphone 5 e rakipler artti!!

Apple ailesinden olan iphone 5 tüm konuşulanlardan dolayi iphone 5 e rakip olmanin kolay olmadiği ve kullanicilarina kusursuz bir akilli telefon sunacaklarini söyledi.Bu olanlarin sona ermesine tam 1 ay süre verdi.Bu süre içerisinde iphone 5 hakkindaki tüm haberlerin biteceğine ve apple nin iphone 5 satişini düzene soktuktan sonra yeni tasarimlarin peşine düşeceğini söyledi.Ayrica ipad 3 üzerinde caliştiklarina ve tablet bilgisayarda bir numara olacaklarini ve satişlarin artacağini söylemeden geçmedi ve fiyatlarida ellerinden geldiğince indirmeye caliştiklarini söyledi.Bazi ülkelerde gelir düzeyinin bayaği üstünde satilmasindan şikayetci olan kullanicilar apple i mail yağmuruna tuttu ve bunlara biran önce care olmazsa kullanicilarin azalacağina inaniyorlar.Samsung galaxi s3 çikartmasi gündeme bayaği sarsti ama bence iphone nun önüne kimse geçemez kimsenin renkler ve zevkleri tartişilamaz.

İphone 5 ardindan İpad 3 Cilginligi

Steve Jobs'un sonrasi  Apple'ın CEO'su olan Tim Cook İphone 5 çıkardiktan bir süre sonra ipad de de bir yenilik yapacaklarini ve bbunun iphone 5 den daha çok tutulacağini ve belli bir süre sonra iphone 5 iphone 4s lerin tamaminin ipad de olacağini belirtti.İpad 2 gibi son ürünlerini çıkartan Apple artik tüm konsantiresini bu ürünlere verdi.İpad  3 hakkinda detayli bilgiler verildi.Tablet bilgisayar den bahsedildiğinde akillara ilk gelen ipad dir.Uzun süredir internette dolaşan bu haberler İpad in gerçekten  yeni nesil silahi olarak adlandiriliyor.


Yeni İpad in boyutu  9.7 inch olarak daha kücük ekran bekleyenler yine beklediğini bulamadi.Ayrica yeni ipad in     ekran çözünürlüğü çok harika. 2048 x 1536 pixel oldu.İphone 5 lerde olarak Retine display özelliği ipad e de geldi.Görüntü işlemcisi harika! İpad 2 ye göre daha çok performans ve grafiğin arttiği görüldü.A5x işlemcinin ipad 2 deki işlemcilere göre daha hizli olduğu Apple nin verdiği bilgi arasinda yer almaktadir.


1080p  Hd görüntü özelliğine sahip bu ipad 3 kusurusuz bir şekilde piyasa sürülceğini Apple belirtti.

Yeni İpad 3 fiyati ve yeni ipad 3 fiyatlari

İpad 3 fiyati da açiklandi.İphone 5 lere göre daha fazla bir fiyatin olduğu ve maliyetinin yaklaşik 400$ civarinda olduğu belirtildi.Ancak İpad 3 lerin iphone 5 leri geçeceği de zannediliyor.


Tüm Cep Telefonlarinda Büyük İndirimler!

Telefon fabrikasi yani telefon dünyasi artik çok gelişti.Vazgeçilmez bir tutku olarak görülen telefonlar,akilli telefon,smart phone ve iphone lar herkesin büyük ilgisini çekiyor.İphone nun iphone 5 serisi çıkartmasi üzerine diğer telefon markalarina ilgi azaldi.Satişlarin düşmesi nedeni ile sony ericson,galaxi s3,motorola,samsung fiyatlari %25 oraninda indirimlere maruz kaldi.Bu durum artik geçici bir durum olarak görülmemesinden telefon fabrikalari ellerindeki stoğu bitirmek amaciyla büyük indirimlere başvurdu.İphone 5 herzamanki gibi çıkarma tarihini eylül belirlemişti iphone 4s de bu tarihlerde çıkmıştı hemen hemen artik telefon almanin tam zamani.Google nin yardimiyla iphone 5 reklamlari izlenme rekorlari kırarak diğer telefon reklamlarina rağbetin azalmasiyla artik ilginc telefonlarin çıkarilmasi mümkün durumda.Blackberry empati gibi telefonlar artik daha dikkat çekici olduğundan bir nevi iphone 5 e karşı en büyük koz olarak gözüküyor.

Amerikan İphone Satışı!

Amerikan Apple satın al dönemi başladi.İnsanlar artık Amerikan iphone 5 aliyor ve kapida ödeme yapabiliyorlar.İphone 4s ve iphone 5 satışa sunuldu fakat talep yoğundan olduğundan iphone meraklilari ürünlerin stokta kalmamasindan şikayetçi ama amerikan gelen iphone 5 lere talep yoğun oldu.Google da İphone 5 fiyatlarına rest çekercesine açilan site iphone 5 lerin piyasa değerinin %60 daha aşaği satilacaği ve Türkiye kullanimina açilcağini yayinladi.Güvenirlikte ise %100 garanti veriyorlar.Ayrica site adinin duyulmasi açisindan çeşitli çekilişler yaparak insanlara iphone 4s iphone 5 ve galaxi s3 dağitiyorlar.Türkiyedeki iphone fiyatlari bir hayli pahali ancak insanlar bu durumdan memnun gibi gözüküyor memnun olmasa bu kadar yoğun istek ve talep olmazdi.Ama bu tür Amerika'dan gelen iphone lara da ilgi çok büyük.Ayrica İpad,İpad 2 ve tablet bilgisayarlarin da piyasa değerinden aşaği satildiğini ve gönderiminde 10 iş günü içerisinde olduğunu açikladilar.Artik iphone almak çok kolay olduğu gibi akilli telefonlar yani smart phone lar olmazsa olmazlardan oldu.Altin kaplama kapak iphone 5 lere çok şıklık kattiğinida belirtmek isterim.

Applications to the new iPhone 5!!


With the privatization of thousands of applications published in the App Store for iPhone knows the most requested mobile communication tool in the world right now.

With the release of Apple's big sound that your mobile phone - mobile communications center has been written thousands of applications for the iPhone better or for worse. Life is absurd and unnecessary applications are saving a lot of practical applications for iPhone owners waiting for the program to use it.

Gallery: Top 50 iPhone app

CHIP Download the fastest download platform at this time brought together the top 50 iPhone app. If you are an iPhone user, this is a very special package prepared for you to review any. You will surely find useful in an application!

Gallery: Top 50 iPhone app

Here is a portion of the applications that we collect for you free of charge, while a part of the fee. But it seems clear to the user that will appeal to all kinds of a huge range of options waiting for you ...

Download.CHIP.eu not responsible for the content of this description. Be sure to determine whether your intended use is legal. Otherwise a user style to any of the supported by Download.CHIP.eu

Smart Phone iPhone 5!


Cheaper to remove the iPhone 5 in September, the U.S. technology giant Apple's new series for next-generation smart phones, the Taiwanese manufacturer Pegatron'a appeared in an order of 10 million units.

According to reports Apple will make the company shipments in September. According to sources close to the company before the launch of Apple's cheaper iPhone will raise $ 200 specified. New iPhones 4 to 1 in 3 times smaller than the size of the iPhone will be spoken.

In addition, the expression of Apple's iPhone 4s are going from being a top model. The new generation of Apple's new device, the A5 processor, 8-megapixel camera and is expected to have a larger screen.

Iphone 5 Settings!!


Extraction in the autumn of this year, is expected to launch Apple's new iPhone will be much more subtle. Asian Wall Street Journal Newspaper parts manufacturers and based on the work according to the news from Apple, the iPhone 5
A new technology that allows the screen to be used may be more subtle. 3.9 millimeters thick, the iPhone 4S screen composed of 3 main parts, the new iPhone will descend into this new screen technology.
the iPhone 4S screen, LCD panel, İphone 5 touch panel and the cover is made of glass. Apple screen
producing, Sharp and LG Display, Japan Display "in-cell" technology, a new glass cover for iPhone 5
be used in addition to the LCD panel with touchscreen features.

BETTER QUALITY IMAGE longer battery life
which merged with sensors in the iPhone 5 screen of the device that examines half a millimeter. However, the image quality will be better than subtlety. This innovation the iPhone's screen is 3.5 inches wide and at least 4 inches to remove the weight, but at the same level (140 grams) will remain in. The new iPhone's screen, thinning, Apple, Samsung Galaxy S III to have a longer battery talk and standby times will also allow offering.


Do you sold to the detriment of the iPhone 5?


Price of $ 199 16GB iPhone 5 is showing the size of advertisements in the United States the cost of  iphone 5 production turned out to be 207 dollars. According to CNBC'nin this cost was calculated as follows:

Display & Touch Screen: 44 USD
Wireless connectivity infrastructure: $ 34
Electro-mechanical parts: $ 33
Memory: 20.85 USD
Camera: $ 18
Processor: 17.50 USD
Power control system: 8.50 USD
Packaging costs: $ 7
The user interface and sensors: 6.50 USD
BT / WLAN: $ 5
Battery: 4.50 USD
Installation cost: $ 8

Well, Apple sells the iPhone 5 is charity? Of course not. Apple 2-year deal with a $ 199 sign label advertisements can be accessed only by operators. The actual sale price of the new model Apple 16GB set at $ 649.

Akilli Telefon İphone 5 in inanilmaz rakipleri!!

Akilli Telefon İphone 5 in en büyük rakibi Galaxi 3 secildi.

İphone 5 mi Galaxi s3 mü???

Dayanıklılık olarak iphone 5 kapağinin aliminyumdan imal edildiği ve çok çabuk cizildiğini gördük.Yani iphone 5 kullanirken mecvuren artık arka kapak kullanmaniz gerekecek.Herhangi bir darbe sonucunda böyle olabilir.Onun için daha hassas kullanilmasi ve herhangi bir darbeye maruz kalmamasi gerekiyor.

 Galaksi s3 arka kapak parlak plastik olduğundan dolayi iphone 5 e göre daha cizilmez bir hale gelmiştir.Ama artilari ve eksileri olmazsa olmazlardan.




İphone Parçalarını Samsung Üretiyor!!

Son dönemlerdeki apple nin samsunga açtiği davalardan yola çıkarak apple kendi fikirlerinin samsung tarafından taklit edilmesine ve iphone 5 özelliklerinin galaxi s3 de hemen hemen olmasından davalarla uğraşıyorlar.Eğer Apple biraz daha zorlarsa şansını galiba Samsung artık parça üretmeyecek.

Apple İphone 5 parçalarını gerekirse kendileri de üreteceğini söyledi.

İphone 5 Kamerasi Muhteşem!!

İphone 5 arka kapak
Apple iphone 5 kamerasi 8 mp olacaği kesinleşti.Bunun olmasi diğer telefonlarla ilgili olarak hemen hemen ayni seviyede zaten bir telefonun 8 mp kamerasi olmasi yeterlidir.Bilgisayardaki cözünürlüğü de o kadar iyiki iphone nun hemen hemen bir fotograf makinesi kadar net ve canli.Şimdiden kullanicilarini heycanlandiriyor..

İphone 5 ile Bir Yenilik Daha!!

Apple İphone 5 çıkarmakla yaptığı yeniliklerden biriside uygulamaların bedava olacağını açıkladı.İphone 4s ler ve iphone 3g lerdeki uygulamalarin tümünün ücretsiz olacağina ve birçok uygulamadaki hatalarında yenilenip güncelleneceğini belirtti.İphone kullanicilari artik daha rahat olacak ve tüm bu yenilikler galaxi s3 e ve diğer telefon modellerine karşı alınmış bir önlem gibi gözüküyor.
Ancak Samsung ve Sony Ericson bu yeniliklere bayaği tepkili kaldi.Black beryy ise cikardiği empati
ile insanlarin ilgisini şimdiden çekmeye başladı.İphone yenilikleri hiç bir zaman bitmicektir.

28 Eylül 2012 Cuma

İphone 5 Rakipler!!

Samsung,blackberry,Nokia,Sony Ericson gibi büyük firmalardan bir atak geldi.Apple nin vazgeçilmez telefonlari bu firmalari kızdırdı.Akilli telefon iphone 5 in cok büyük ilgi görmesi ve eski olan iphone 4s ler bile vazgeçilmez olmasi bu firmalari kızdırıyor.

Akilli Telefon İphone 5 Çok ucuz!!

Apple'nin yeni telefonu akilli telefon iphone 5  100  $ dan satışa sunulduğu öğrenildi.Tabiki bu Avrupa ülkelerinde halbuki maliyeti bile 245 $ ken neden 100$ iphone 4s bile o kadar ucuz değildi..

İphone 5'in Türkiyeye Gelişi

Büyük merakla beklenen apple in yeni harikasi iphone 5 Türkiyede de gelecek.Ama önceliği her zamanki gibi avrupa ülkeleri aldi.İphone 4s 'inki gibi ilk piyasaya sürülen ülkeleri Fransa,Amerika,İsviçre,Almanya gibi ülkelerde yer alacaği belli oldu.İphone 5 yaklaşık 1 aya kadar Türkiye'ye de geleceği bildirildi..

Samsung İphone 5 Uzlaşması

Samsung Galaksi s3 modelini çıkarttıktan sonra apple a biraz ilgi düştü.Fakat ara vermeden hemen iphone 5'i çıkartan apple Samsungu adeta susturarak tüm dikkatleri kendine çekti.

Samsung apple firmasi ile görüşerek samsung fiyatlarını indireceğini ve reklamlarini azaltacağini belirtti.Bunun üzerine iphone 5'in üretiminin artmamasını istedi.

Yeni Akıllı Telefon İphone 5

Yeni İphone 5 bekleyenleri gerçekten hayrete düşürdü.Özellikle o ince zarif tasarimi iphone kullanicilarinin tüm dikkatlerini üzeriine topladi.Tahminen ortalama 10 milyon kişinin ilgisi üzerine daha piyasaya tam sürülmeden bekleyenleri tarafindan büyük ilgi ile karşılandi. En büyük ilgi ise İphone 4s kullanicilarinin ilgisiydi..