Translate

30 Kasım 2012 Cuma

2012 Kpss Tercih Sonuclari aciklandi!

2012 kpss tercih sonuclari aciklandi.Ön lisans ve orta öğretim tercih sonuclari osym nin resmi sitesinde yayinlandi.

Buradan sitesinden kpss tercih sonuclarina ve tercih kilavuz sonuclarina bakabilirsiniz.

Microsoft şimdi de kendi telefonunu yapıyor

Surface modeliyle tablet pazarına kendi markasıyla giriş yapan Microsoft, yeni donanım fırsatlarını değerlendirmek istediğini dile getirmişti. Peki ufukta bir Surface Phone

Assassin's Creed Anthology geliyor!

Barışı yeniden getirmek için her şeyi feda etmeye hazırlar

Assassin's Creed'in beş oyununun ve onların tüm DLC'lerinin bir araya geldiğini düşünün. Hayal etmesi bile güzel

29 Kasım 2012 Perşembe

Age of Mythology Oyun Hileleri

Age of Myhology oyun hileleri sitemizde mevcut Tüm hileleri burada görebilirsiniz.Sitemizde tüm age of oyun hileleri bulunuyor.

Oyunda hile bölümünü açabilmek için Enter tuşuna basmanız hileyi yazdıktan hemen sonrada yine enter tuşuna basarak hileyi aktif etmeniz gerekmekte..


ATM OF EREBUS : 1000 altın verir 
BAWK BAWK BOOM : Chicken-meteor tanrı gücünü verir 
CHANNEL SURFING : Bir sonraki senaryoya geçiş sağlar 
CONSIDER THE INTERNET : Birimleri yavaşlatır 

NFS Shift En Guncel Oyun Hileleri

NFS shift en guncel oyun hileleri burada.Turbo sınırsız zaman hileleri burada.


Speed ​​Shift Hileleri Need For

NumPad1 - Bize sınırı Nonlinear BIR Zaman'a seviyesi tanımaktadır.

NUMPAD2 - Sınırı Nonlinear Turbo gücüne Sahip olun.

Metin2 Multihack 6.0 Cekme Hilesi Burada

Knigt online ve metin 2 multihack 6.0 cekme hilesini size sunuyoruz.Metin 2 oyun hileleri sitemizde mevcut durumdadir.


Kılıcınızı alarak hayvan türlerini kesmeye alışkanlık haline getiren kişiler Metin2 nin tum detaylarını araştırıyorlar Elinize. 6.0 oğlu günlerin en Eklendi çok indirilen metin2 oyun hilesidir multihack. Multihack 6.0 Ile çekme hilesi de elinizin Altında Olacak. DAHA Genis Bilgi sahibi Şu OLMA Adina boyutu met yamayı kullanmanızı öneriyoruz

Age of Empires 2 Oyun Hileleri

Age of Empires 2 Oyun hileleri telefonfabrikasi sunuyor.Bilgisayar oyun hilelerinde calisan oyun hileleri aşağida verilmiştir.

Oyunda hile Menüsü for enter tuşuna basıyoruz ve aşağıdaki Kodlari giriyoruz. Not: sadece tek kisilik oyunlarda geçerlidir ..
Multiplayer oyunlarda oyunu kuran kişinin cheat bölümünü, Aktif hale getirilmesi gerekiyor.

 ON ROCK = taş
Lumberjack = 1000 tahta
ROBIN HOOD = 1000 Altın
CHEESE STEAK JIMMY'S = 1000 yiyecek
MARCO = giriniz Tüm haritayı Açar
POLO = Savaş gölgesini (savaş sisi) kaldırır

Microsoft'un Surface Tableti Teste Girdi

Microsoft'un Surface  tableti teste girdi.Önce soguğa Karşı sonrada sicaga Karşı ve Basina gelenleri tahmin etmek safra istemezsiniz.

Teknoloji devlerinin ürünlerinin maruz kaldığı dayanıklık yapılan test cihazların BIR nevüs KULLANICI Gozunde dayanıklılığını Gözler önüne Serse de, Microsoft'un Surface isimli tabletinin Başına gelenler 'met kadarı da fazla' dedirtti.
CNET'in Yüzey uzerinde gerçekleştirdiği BIR dizi testte cihazın oğlu Derece Dayanıklı oldugu görüldü. Orijinalini etapta buzdolabına konulan CİHAZ two Bucuk saat İşlem Sıfır derecenin Altında bekletildi, ancak cihazda herhangi BIR sorun meydana gelmedi.

250 fırında ısıtılan CİHAZ, Bir saat İşlem süresince met ısıya maruz Kaldı derecede. Fırından çıkarılan cihazın ekranında onu ne Kadar bozulmalar meydana gelse de çalışmaya Devam Etti.

Tabletin Halen çalıştığını Gören CNET editörleri de çareyi cihazın Üzerine Sarap dökmekte Buldu. Şarabın Üzerine dökülmesiyle Yüzey kullanılamaz Hale gelirken, editörlerin bitmek bilmeyen 'acımasız' yapılan test de met sekilde oğlu Buldu.

DAHA once de iPhone Basta OLMAK üzere Galaxy SIII ve birçok İZLENENLER telefon çeşitli testlere maruz kalmış, kimisinin ekranı parçalanırken kimisi de eriyip kullanılamaz Hale gelmişti.

Windows 8 Hatalari Ve Duzeltme!

Windows 8 cikali cok olmadan hatalari ondan önde cikti.Windows 8 kapanma sorunlari ve mavi ekran hatalari ile geliyor.Windows 8 hatalari cözüldü.


Windows'un 8'i ve Surface'i Gecen ay tanıtan Microsoft, itiyor for Kaç sene Destek vereceğini coktan planlamaya Başlamış Olsa Gerek. Yazılım devinin Destek sayfalarına GÖRE Windows'un RT'li Yüzey ve Windows 8 for Kaç sene Destek sunulacağı belli Oldu safra.
 
Microsoft'un Destek sayfasi, Yüzey RT'nin "Yaygın desteğinin" 11 Nisan 2017'ye Kadar Devam edeceğini söylüyor. Destek sayfalarındaki BIR BASKA gönderiye GÖRE imkb Windows 8 for verilecek Destek, 9 Ocak 2018'de tamamlanacak. Ayşe tarihten later 10 Ocak 2023'e Kadar Devam edecek Olan "genişletilmiş Destek" dönemi başlayacak. Ayşe tarihlerin sirket tarafmdan DAHA da ileriye çekilmesi mumkun.
 

JBL den yeni Soundbar Geldi

JBL den yeni ses sistemleri beklenirken şimdide soundbar teknolojisi ile türkiyeye geliyor.

Bluetooth ÖZELLİĞİ Ile KABLOSUZ SES Akisi sağlayan, televizyonlarınızdan aldığınız Sesi DAHA Güçlü olarak Yeniden üreten SB 200, JBL'in onun Seyi BIR Arada bulabileceğiniz antivirus Entegre soundbar ses sistemidir.
Tak çalışıtır mantığı Ile KOLAY KURULUM ve KULLANIM ÖZELLİĞİ düşünülerek üretilmiştir. 60 watt gücündeki soundbar 2 adet 9 cm'lik alçak frekans HOPARLÖR, 2 adet 25 mm'lik tweeter Ile tek BIR parçada elektronik, amplifikatör ve bas portunu BIR Arada bulunduran Güçlü BIR sinema ses sistemidir. 32 inch'den 40 inch'e Kadar Olan Düz paneli televizyonlarla Boyut olarak Uygun'un olmasının dışında Diger televizyonlarla da UYUMLUDUR. Etkileyici bas performansına Sahip BİRİNCİ Sınıf ses Almak ISTEYEN sinema tutkunları for en ideal bir ses sistemli.Çantalı çözümüdür.

Turkiyeye 5G Geliyor

Turkcell,vodafone ve avea iphone 5 kampanyalarindan sonra şimdide iphone 5 lere 5g li internet heyecanini sunuyor.Yakinda türkiyede olacak olan kablosuz 5g devrimi kapida.

Bu teknoloji ASUS RT-AC66U yönlendirici, Çift-bant Gigabit KABLOSUZ Ile Min.UB 802.11n 'den three kat DAHA HIZLI Olan ve 5G WiFi olarak da bilinen BESINCI Nesil 802.11ac KABLOSUZ AĞ teknolojisini BİR Araya getiriyor. Bunu başaran orijinalini yönlendiricilerden Biri Olan Ürün, Gigabit KABLOSUZ gereksinimlerini 2.4GHz/5GHz bandwidth Ile birleştirerek 1.75Gbps speed sunuyor. Ayşe devasa VERİ DEGERİ, Özel ASUS AiRadar ikaz yükseltme ve şekillendirme teknolojisiyle de birleşince zorlu çevrimiçi Uygulamalar for Eklendi mükemmel Hiza Sahip BIR yönlendirici Ortaya çıkıyor. KOLAY ASUSWRT Kurulumu, çoklu SSID'ler ve IPv6 Destegi sayesinde AĞ deneyimini zenginleştirirken, Güçlü USB-based yetenekleri RT-AC66U'yu 3G, FTP, DLNA ve Yazıcı paylaşımına dönüştürerek Eklendi çok-yönlü işlevselliğini kanıtlıyor.

Yeni İMAC lar Turkiyede

Yeni imaclar ne zaman türkiyede türkiye fiyatlari nedir diye sorulara telefonfabrikasindan cevap geliyor.Yeni İmac lar türkiyede ve geliş tarihi de aşağida..

Üretim zorluğu nedeniyle ÇIKIŞ Tarihi sarkan Yeni Nesil iMac'te sona gelindi. Apple'dan yapilan resmi açıklamaya GÖRE antivirus iMac'ler 30 Kasım tarihinde kullanıcılarla buluşacak.

21.5 ve 27 inç'lik ekranı Olan two farkli modeliyle kullanıcılara sunulacak Olan iMac'ler'in Özellikleri imkb soyle:

2.7 GHz 4 Çekirdek Intel Core i5 işlemciden power alan 21 inç'lik iMac, GeForce GT 640M uçbirimi yongasını kullanıyor. Cihazın FİYATI imkb 1299 dolar.

FAT32 mi Yoksa NTFS Mi hizli?

Herkesin kullandiği bicimlendirme şekilleri rakip oldu.Fat32 mi kullanmak daha sağlikli yoksa NTFS bicimlendirme şeklimi cevabı burada..

USB Flas disklerinizde Hangi fat sistemini kullanmalısınız, FAT32 mi NTFS mi?
 
Flas diskiniz for tr Uygun fat sistemi ', onu cihazda çalısan FAT32'dir neredeyse. NTFS fat Sistemi, HARİCİ senetle diskleriniz for Iyi BIR seçenek Olsa da, USB çubuğunuz for Eklendi çok Uygun'un olmayabilir. Bunun Birkac hacimdeki var. Modern işletim Sistemleri FAT32'yi okuyup yazabilseler de, aynısı NTFS for Gecegbli degil. Örneğin Mac'lerde NTFS'ye yazmak for ek BIR Yazılım yüklemeniz gerekecektir.
 
Diger BIR sorun imkb NTFS'nin dosyalarda yaptığınız tum değişiklikleri BIR günlüğe kaydetmesi ve dolayısıyla Eklendi çok fazla Yazma işlemi yapması. USB Flas diskler, okunmaktan Ziyade yazmakla yıpranırlar. Ayşe nedenle NTFS, flas diskinizin ömrünün DAHA HIZLI tükenmesine Yol Açar.
 
HARİCİ senetle disklerde imkb NTFS'yi kullanmanızı öneriyoruz. FAT32, 32GB'dan Büyük bölümleri desteklemediğinden, örneğin 500GB'lık BIR senetle diski bölümlemeden kullanabilmek for NTFS kullanmanız gerekiyor. HARİCİ senetle disklerin USB Flas disklerdeki ölçüde BIR yıpranma Sorunu da yoktur

Bilgisayar Oyuncularina Ozel Kulaklik

Telefonfabrikasi yaptiği bir araştirmaya göre bilgisayar oyunlarini oynayan genclere artik özel kulaklik mikrofonlu ve ayrica kablosuz kulaklik geliştirilen şirketleri buldu.

KULAKLIK ve mikrofonlu KULAKLIK üreticisi SKULLCANDY, Xbox 360 ve Playstation 3'ün Yanı Sira, PC ve mobil cihazlarda kullanılabilen en antivirus oyun kulaklığını sundu. PLYR2 Kulaklığı, Skullcandy'nin met Yıl Içinde piyasaya süreceği two oyun başlığından ilki OLMA özelliğini taşıyor.

PLYR2'nin tr Büyük ÖZELLİĞİ, KABLOSUZ BAĞLANTI özelliğiyle oyunseverleri kabloların hacimdeki oldugu Sinirli alandan kurtarması degil. 2.4GHz KABLOSUZ KULAKLIK, Ayni zamanda Skullcandy'nin kendisine Özgü Olan Yüce Sound teknolojisine Sahip. En Iyi bas ve ses kalitesini Sünen met teknolojinin Yanı Sira, kulaklığın He mikrofonu, Sesi kapatma ve AÇMA tuşu ve three Ayri ekolayzır Ayar Modu bulunuyor.

En Hızlı Tren Japonlardan Geldi!

Dünyanin teknoloji siralamasinda birinci siralarda olan japonlar simdide dünyanin en hizli trenini insanlara sundu.Ayrica saatte 500 km hizla gidebiliyor.


Japonya, dünyanın en hizli trenini geliştirmeyi amaçlayan projesini açıkladı. Manyetik levitasyon treni (Magnev) sınıfı olaracak tren, saatte Tam 500 km speed yapabilecek. Japonya'nın başkenti Tokyo Ile Nagoya Kenti arasındaki 350 km'lik mesafeyi Eklendi sadece 40 dakikaya indirecek Olan trenin hizmete gireceği Yıl imkb 2027.

Onun ne Kadar GEC hizmete girecek Olsa da, Maglev hikayeleri L0 modeli olarak sunulacak tren, cone Rayli trenlerin geleceği noktayı Temsil etmesi Adina Eklendi çok Önemli'de BIR Proje olarak Kabil ediliyor. 1970'lerde geliştirilen Magnev Teknolojisi, trenin raylar uzerinde Temas etmeden ilerlemesini sağlıyor. Kısaca, Akım taşıma kapasitesi ilerleyen tren sürtünme sıfıra indiği for Eklendi çok DAHA Uzun mesafelere Eklendi çok DAHA HIZLI bir sekilde ulaşabiliyor.

Dünyanın en Hizli treni unvanı, onu ne Kadar hizmete girmese de Çin'in CRS Şirketi tarafmdan geliştirilen trene AIT. Altı vagona Sahip Olan ve bıçağa benzeyen tasarımıyla aerodinamik özelliğini artıran tren, Hafif plastik, magnezyum ALASIM ve Karbon fiberden yapıldı.

2012 in En guclu Robotu!

2012 yılının en güclü robotuna aday bu robot gösterildi.İnsan avcisi olarakta bilinen bu robot insanlarin büyük ilgisini cekti.

ABD BASKANI Barack Obama, serbest düşüşle ses hızını Aşan Felix Baumgartner'in bulundugu 40 kisilik ADAY listesinin en DIKKAT ceken ismi NASA'nın Keşif amacıyla Mars'a yolladığı Merak Rover Oldu.

Dergiden yapilan açıklamada "Güzel Hatta harika BIR otomobiliniz olabilir. Ancak otomobiliniz Olsa Olsa ancak Güneş Sistemi'nin en Iyi İkinci Öğretim aracıdır" denildi.

NASA Ekibi kızıl gezegenle ilgili insanoğlunun ufkunu genişleten Curiosity'ye met Zamana Kadar BİR KİŞİLİK kazandırmak for uğraştı. Özellikle Curiosity'nin Sanki He yazıyormuş Gibi gözüken Twitter hesabından yayımlanan 'Burada Eklendi çok yalnızım' Gibi Mesajlar met çalışmanın BİR Parçası Oldu. Kuşkusuz Curiosity'nin Yilin İnsanı 2012'nin adaylarından Biri olmasi en cok NASA'yı sevindirmiştir.

Sihirli sayı 7 mi 4 mu?

Amerikali düşünürleden büyük tepki geldi.BİR kişinin kisa Çeşitli Miscellany hafızasında tutabildiği Öge sayısının 7 ± 2 oldugu görüşüne gölge DÜŞTÜ.

Avustralyalı Psikiyatr Gordon Parker, "Miller Kanunu" olarak da adlandırılan görüşün hatalı oldugunu ve "sihirli sayının 4 olmasi gerektiğini" savundu.

Parker, "Acta Psychiatrica Scandinavica" dergisindeki makalesinde, 6458937 Gibi 7 sayıdan oluşan BİR telefon numarasını hatırlamak for sayıların, 64, 58, 93 ve 7 Gibi 4 gruba ayrılmasına İhtiyaç duyulduğunu met nedenle "algi sınırının" temelde 4 oldugunu belirtti.

Bilimadamı, saptamasının bugüne dek psikolojide en fazla ALINTI yapilan makalelerden Biri Olan Miller'ınkiyle Eklendi çok farkli oldugunu ve neredeyse Yüzde 100 tezat oluşturduğunu vurguladı.

İntelden ileri teknoloji haberi

İntel yeni nesil işlemcileriyle en on sıraya geçtikten sonra şimdide bir i9 mu bekleniyor.eğer i9 islemci cikarsa artilk i5 ve i7 lere ilgi azalir gibi.

Konferans Çırak Intel, ultrabooklardan Akıllı ile telefonlara, tabletlerden Araç ICI Eğlence sistemlerine, teknolojideki antivirus eğilim ve gelişmeleri katılımcılarla paylaştı. "Yeni dünyaya Hazır Mısın?" Sloganıyla gerçekleştirilen konferansta, teknolojinin gelecekteki FARKLI KULLANIM ALANLARI, bunların human hayatına etkileri ve yaratacakları antivirus fırsatların anlatıldığı etkinlikler düzenlendi.

Konferans, "Bilişim / Teknoloji Bayileri", "Zincir Mağazalar" ve "Telekom Operatör Bayi ve Satış district" başlıkları Altında gerçekleşti.

"Intel, cihazlara power katıyor"

Evlere Elektronik Cop Kutularinda Tehlike

Evlerde artik elektronik cöp tenekesi geliyor.Tabi bu teknolojinin gelmesi ile de tehlikeleri ve dezavantajlari da beraberinde geliyor.

Uzmanlar, özellikle monitörlerin Büyük BİR tehlike yarattığını belirterek, "Kesinle Tarsus'a koşullarda toplanması ve imha edilmesi gerekiyor" uyarısını Yaptı. Çevre ve Orman Bakanlığı Atik Yönetimi Daire Başkanlığı'na kayıtlı 17 firma elektronik Atik lisansına sahipken, 530 bin tonluk atıktan yalnızca 20 bin tonunun koşullara Uygun'un toplandığı ve anaSayfa dönüştürüldüğü belirtildi.

DENETİMLER ARTTIRILMALI

Yeni Çıkan modelcisi ve Özellikler konusunda en Önemli'de sektörlerin BAŞINDA GELEN Tüketici elektroniğinde, gun geçtikce firmware atıkların boyutu da alarm vermeye Başladı. Örneğin Dokuz adet Televizyon Tüpü, Bir Milyon metreküp Suyu kirletebiliyor. Buzdolaplarında bulunan gazların çevereye verdigi zarar imkb BIR arabanın Türkiye'den Tokyo'ya gittigi surede çevreye verdigi zarardan DAHA fazla olarak nitelendiriliyor. Exitcom Genel müdürü Murat Ilgar, Türkiye'nin met konuda denetimi arttırması gerektiğini vurgulayarak, "Elektronik atıkların anaSayfa dönüştürülmesi etek çevreye vereceği zarardan dolayı, etek de kısıtlı Olan hammaddelerin Tasarruflu kullanılmasından dolayı Eklendi çok Önemli'de. Onun Gecen Gün hızla firmware ve Sağlığı Ciddi tehdit eden elektronik atıkların toplanması Eklendi çok Önemli'de "diye konuştu.

Turkcell İphone 5 Satisi Basliyor

Operatör dünyasinda bir numara olan turkcell iphone 5 dagitmaya devam ediyor.İphone 5 ne zaman turkcell de gibi sorulara cevap erken geldi.Turkcell iphone 5 kampanyasi ile kullanicilari sevindirecek.


Turkcell iphone 4s kampanyasini 2011 kasim ayinda piyasaya sürmüştü.Fakat Nokia lumia 920 gibi telefonlarin cikmasindan sonra artik turkcell iphone 5 kampanyasini ne zaman piyasaya süreceği belli değil.Google nexus 4 den sonra iphone 5 e ilgi büyürken artik iphone 5 kampanyalari sürüyor.Avea da bile iphone 5 piyasasini etkilediği söyleniyor.Ayrica ikinci el iphone 5 fiyatlarinda düşüş beklenirken artik turkcell,avea ve vodafone da artik iphone 5 isteniyor.Kullanicilarinin artik tarifeye ek iphone larini istediğini söylediler.Turkcelle artik iphone 5 geldiğini duymak istiyoruz.Ayrica nokia lumia 920 nin iphone 5 in gelmemesinden dolayi daha cok ilgi duyulan bir marka oldugunu da gördük.Nokia lumia 920 ile piyasayi alt üst etti.Ayrica Nokia nin sundugu symbian teknolojili telefonlar akilli telefonlarin önüne geciyor.Apple appstore de ios 6.0.1 in ne zaman cikacaği haberinide duyurdu.Ayrica iphone 5 lere ios 6.1 sürümü geldiğinde hiz ve grafiğin daha etkileyici olacaği ve android 4.1 android 5.2 sürümlerinide beklediğini söyledi.Genel olarak toparlarsak turkcell iphone 5 Satisi artik baslayacak.

28 Kasım 2012 Çarşamba

Halo 4 satışları neden azaldı

Halo 4 neden satılmıyor işte cevabı ürün hakkındaki görüşler 

halo 4 oyun dünyasında oldukça satış grafiği yakalamış bir oyun ama son günlerde satışlardan pek istenilen sonuç alınamasından şikayetçi firmaya günde şikayet öneri maillleri yağarken bu konudaki görüşleri ,satış grafiğindeki düşüşler doğrular nitelikte ,ürün birçok ülkede satış grafiği yakalmazken halo 3 aksine satışların düşmesi ,birçok kullanıcı tarafından olumsuzlukla karşılandı ,türkiyede 1 milyon satış beklenirken sadece 2 bin satış rakamı düşündürücü etkiye sebeb oldu

Yeni Xbox bu mu?

Yıllardır bizlerle birlikte olan konsollarımızdan yavaş yavaş sıkılmaya başladığımız şu günlerde, ilk olarak Wii U’nun çıkışı ile yeni bir döneme girdiğimizin sinyallerini aldık. Fakat bir türlü çıkış tarihini öğrenemediğimiz bu konsol, tüm teknik özelliklerilye artık karşımızda duruyor

Tüm oyun severlerin heyecanla beklediği yeni Xbox, sonunda görücüye çıktı.

Ajan 47 geri döndü!

Dünyanın en ölümcül suikastçısı Ajan 47, en yeni macerasıyla geri dönüyor.

Dünyanın en ölümcül suikastçısı Ajan 47, en yeni macerasıyla geri dönüyor.

Birçok farklı gizlenme tekniğini, suikastçı içgüdülerini ve müthiş güce sahip ateşli silahları kullanacağınız bu müthiş macera sizleri bekliyor. Oyun severler bu muhteşem oyuna, aylık 7 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’dan ulaşabiliyorlar.
Hitman: Absolution, orijinal suikastçının şimdiye kadarki en kişisel kontratını almasını işliyor. Ajansı tarafından ihanete uğramış ve polis tarafından aranan bir haldeyken, Ajan 47 kendisini kirli ve ahlaksız bir dünyanın içinde

Assassin’s Creed 3 çalındı! Ama nasıl? işte cevabı

Ubisoft’un en önemli yapımlarından bir tanesi olan Assassin’s Creed serisinin son oyunu, PC platformu için üretildiken kısa bir süre sonra çalındı. Üç ülkedeki satışları tamamen etkileyen çalınma davası, henüz sonuçlanmadı

Evet, sonunda bu da oldu ve Assassin’s Creed 3 PC platformu versiyolarını taşıyan oyun

Max Payne 3’e yeni modu devreye girdi

Max Payne serisinin son üyesi için çalışmalarını sürdüren yapımcılar, oyunun multiplayer modu için yeni haritalar geliştiriyorlar.

Yapılan açıklamaya göre, Max Payne 3’ün multiplayer modu için hazırlanan ve dört yeni harita içeren paketin

iPhone'un değiştirdikleri!

iPhone'dan nefret edebilirsiniz... Ama onun getirdiği bu 5 yeniliği asla inkar edemezsiniz!

iPhone, dünyayı değiştirecek bir yenilik getirmese de teknoloji dünyasını önemli derecede etkileyen yeniliklere imza attı. Apple'ın attığı ilk adımlar, teknoloji dünyasının geri

Nokia, RIM’i avladi

Finlandiyalı akıllı telefon devi Nokia, BlackBerry telefonlarının üreticisi Research In Motion (RIM) şirketine açtığı patent davasında mahkemenin lehine karar verdiğini açıkladı.

Nokia, kablosuz yerel alan ağı (WLAN) teknolojisinin patenti üzerinde RIM ile girdiği davadan zaferle ayrıdı. Şirket, RIM’in WLAN teknolojisinin patentini ihlal ederek kullandığını belirterek ABD’de dava açmıştı.

Nokia, alınan kararın ardından yaptığı açıklamada, “Davaya bakan yargıç

Samsungda buyuk sok yasandi

Uzun zamandır Apple'la savaşmak zorunda kalan Samsung'a büyük darbe, diğer bir devden geldi!

Telekomünikasyon araçları konusunda büyük bir paya sahip olan Ericsson, Amerikan mahkemesine beklenmedik bir dava ile çıktı. Firma an itibariyle satışta bulunan Samsung Electronics kameralarının, Blu-Ray cihazlarının, içerisinde Galaxy S III ve

Windows Phone 8 yenileniyormu

Windows Phone 8 için geleceği söylenen güncelleme, bakın işletim sistemine ne yenilikler getirecek.işte cevabı

Bir sonraki Windows Phone 8 güncellemesinin adı, iddialar doğru ise "Apollo Plus" olacak.
 
Windows Phone 8, "Apollo Plus" güncellemesiyle beraber Sanal Özel Ağ'lara (VPN) bağlanma yeteneği kazanacak. Bu sayede iş yerinde veya okulda VPN kullananlar, Windows

Tablet almadan önce dikkat!

iPad'in fiyatını yüksek buluyor ve daha ucuz bir tablet almayı düşünüyorsanız bazı noktalara dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde cihazı aldığınıza pişman olmanız işten bile değil. 


İşte ucuza tablet almadan önce dikkat edilmesi gerekenler... 


iPhone'un değiştirdikleri!

iPhone'dan nefret edebilirsiniz... Ama onun getirdiği bu 5 yeniliği asla inkar edemezsiniz!


iPhone, dünyayı değiştirecek bir yenilik getirmese de teknoloji dünyasını önemli derecede etkileyen yeniliklere imza attı. Apple'ın attığı ilk adımlar, teknoloji dünyasının geri kalan bölümü tarafından takip edildi.

Bu haberimizde ise iPhone'un ilk sürümünden beri bizlere sunduğu

Android 4.2'de neler var?

Android 4.2, bir önceki Android 4.1'in üzerine işte bu 10 yeniliği ekleyecek!

Google'ın Nexus 4 cebi ve Nexus 10 tabletiyle beraber tanıştığımız Android 4.2, yakında diğer üreticiler tarafından da sunulmaya başlanacak. Android 4.1 gibi yine "Jelly Bean" olarak adlandırılan sürüm, küçük düzeltmelerin yanında 4.1'in üzerine bazı önemli yenilikler de getiriyor.

İşte Android'in son sürümünde bizleri bekleyen heyecan verici yenilikler:

Çoklu kullanıcı desteği

Android 4.2, sonunda tabletlere birden fazla kullanıcı desteğini getiriyor. Artık bir tablette birden fazla kullanıcı kendi giriş ekranlarına, uygulamalara ve genel ayarlara sahip olabiliyor. Bir kullanıcının kişisel dosyaları diğerine görünmüyor. Wi-Fi ayarları gibi bazı ayarlar ise tüm kullanıcılarla paylaşılıyor.

Yeni 10 inç'lik tablet arayüzü

Google, Android 4.2 ile beraber 10 inç'lik tabletlerde sunduğu arayüzü yenileyerek telefonlardakine daha benzer bir hale getirmiş. Bu değişiklik sayesinde 7 inç'lik bir tabletten 10 inç'lik bir tablete geçtiğinizde herhangi bir şey öğrenmenize de gerek kalmıyor. Bizim gözümüze çarpan tek sorun ise ekranın ortasına alınan gezinti düğmelerine erişmenin zor olması.

Hızlı ayarlar

Daha önce widget'lar yoluyla Wi-Fi ve bluetooth'u açıp kapama, ekran parlaklığını ayarlama gibi ayarlara hızla erişebiliyorduk. Android 4.2'de ise bu özellikler ana uyarılar ekranında gösterilen bir bağlantıya tıkladığınızda ekrana geliyor. Uyarı çubuğunu iki parmağınızla aşağı çektiğinizde ise direkt olarak hızlı ayar paneline ulaşıyorsunuz.

Photo Sphere

Son sürümdeki heyecan verici yeni işlevlerden bir tanesi olan Photo Sphere, panoramik fotoğraflardan da öte 360 derecelik fotoğraflar hazırlamanıza izin veriyor. Bu fotoğrafları yapıları gereği sadece Google+ veya Google Street View ile görüntüleyebiliyorsunuz.

Yenilenen kamera uygulaması

Kamera uygulamasında he

Samsung'a büyük şok!

Uzun zamandır Apple'la savaşmak zorunda kalan Samsung'a büyük darbe, diğer bir devden geldi!

Telekomünikasyon araçları konusunda büyük bir paya sahip olan Ericsson, Amerikan mahkemesine beklenmedik bir dava ile çıktı. Firma an itibariyle satışta bulunan Samsung Electronics kameralarının, Blu-Ray cihazlarının, içerisinde Galaxy S III ve Galaxy Note II'nin de

LG den dokunmatik Ekran Devrimi

Telefon ve televizyon dünyasinda bir numara olan lg markasi akilli telefonlari ve nexus 4 ile dokunmatik devrimi yapti.


Var Olan Dokunmatik ekranlardan farkli olarak LG dokunmatik ekranları 10, 10 parmakla tutma, sürükleme ve kaydırma isleminin yapılmasına olanak tanıyor. Yeni ekranlar, Dokunmatik uçbirimi deneyimini yaşamak isteyenlere PC'lerini yükseltmeksizin met olanağı sağlıyor.

"Dokunmatik 10 ekran, Dokunmatik ekranda KULLANIM kolaylıgı sağlayan, LG'nin Yeni Nesil Dokunmatik uçbirimi üretiminde Endüstri Lideri oldugunu kanıtlayan inovatif BIR Ürün" diyen LG Ev Eğlencesiz Bölümü Bilişim İş BİRİMİ Başkan Yardımcısı JJ Lee, sözlerini Soyle sürdürdü: "Akıllı ile telefonları ve tabletler tüketicilerin Dokunmatik özelliklere coktan alıştığını gösteriyor. 10 parmak Dokunmatik ekranlarımız etkileşimli Islem yelpazesini genişletiyor. Met teknolojinin Yazılım geliştiricileri ve kullanıcılarını heyecanladıracağını düşünüyoruz. "

Ayni Anda BİRDEN fazla islem
LG dokunmatik 10 ekran, 10 parmağın Ayni Anda kullanımına olanak tanıyor. Böylelikle sürüklemek Daha yaygın çevirmek Gibi BİRDEN fazla Islem Ayni Anda yapılabiliyor. Ürün Ile kullanıcılar ayrıca uçbirimi klavyesinin de Içinde bulundugu Windows 8 özelliklerden faydalanabiliyor. LG dokunmatik 10 ekran, kalemle yazmaya yakin onun uyandıran kalemi Kalemi de destekliyor.

Microsoft WW OEM Pazarı Başkan Yardımcısı John Case, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "LG'nin Bilgisayar dünyasına 10 parmak Ile Dokunmatik Islem özelliğini katması gercekten harika BIR gelişme. LG'nin dokunmatik 10 ekranları kullanıcılara KUSURSUZ BİR Windows 8 Dokunmatik deneyimi sunacak "PCWM_4828539:. WP_0000003WP_0000003

23 inc LG dokunmatik 10 ekran, Sanal piyano, synthesizer ve telli çalıgılar Gibi müzik uygulamalarına Sahip. DAHA Büyük uçbirimi filmi İzleme, oyun Oynama ve çocukların Eğitim programlarını DAHA kefifli Hale getirirken Windows'un Dokunmatik Dostu Uygulamaları GENIS BIR yelpazede sunuluyor.
LG Dokunmatik 10 uçbirimi önümüzde ay Kore'de, DAHA sonraki aylarda da olan Avrupa pazarında satışa sunulacak.

27 Kasım 2012 Salı

Android 4.2'de neler var?

Android 4.2'de neler var?Android 4.2, bir önceki Android 4.1'in üzerine işte bu 10 yeniliği ekleyecek!

  

Google'ın Nexus

Galaxy S3 mini testte!

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3'ün "minik" modeli Galaxy S3 mini sonunda test merkezimizde!


Samsung Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 gibi amiral gemilerini büyük ekranlarla

Nokia’nın yeni muhteşem servisi!

Nokia, mobil telefon portföyündeki iki yeni cihazı tanıttı. 

Nokia, mobil telefon portföyündeki iki yeni cihazı tanıttı. 

Bu cihazlar, kullanıcılar için ekonomik fiyatlarla harika bir internet deneyimini bir araya getiriyor. Hem Nokia Asha 205 hem de Nokia 206 kullanıcılara sosyal özelliklere ulaşıp sevdikleri içerikleri paylaşmak için yenilikçi yollar sunarken birinci sınıf tasarımı ile uzun pil ömrünü bir araya getiriyor.   

Hızlı, sıcağı sıcağına içerik paylaşmak için Slam!
Nokia Asha 205 ve Nokia 206, Nokia’nın muhteşem Slam özelliğine sahip ilk mobil telefon cihazları. Slam kullanıcıların fotoğraf, müzik ve video gibi multimedya içerikleri yakındaki arkadaşlarla neredeyse anında paylaşmaya imkan tanıyor. Slam, Bluetooth-uyumlu çoğu mobil telefonda, ikinci bir cihaz gerektirmeksizin ve alıcının da Slam bulundurmasına

Nokia iki Asha modelini daha tanıttı

Nokia'dan iki ucuz telefon daha!

Nokia, şu sıralarda Lumia serisiyle meşgul ancak etkili olduğu ucuz cep telefonu pazarında da yeni modeller üretiyor. Şirket bugün bir duyuru yaptı ve iki Asha modelini daha tanıttı.

Asha serisinin 205 ve 206 modelleri fiyatıyla oldukça cazip görünüyor.

Samsung Galaxy S4'ten Yeni Detaylar

Samsung'un rekorlar kıran Galaxy S serisine eklemeyi planladığı ve geçtiğimiz günlerde teknik özellikleri ortaya çıkan Galaxy S4'ün model numarası NenaMark testleri ile ortaya çıktı.

Samsung'un Galaxy S3'ün başarısını bir kenara koyarak yeni bir amiral gemisi üzerinde çalışmaya başladığını geçtiğimiz günlerde sizlere iletmiştik.

Hatta o haberde Galaxy S4'ün sahip olacağı

Nokia Lumia 920 Neden 2 Kat Daha Hızlı?

Windows Phone 8 işletim sistemli yeni Nokia Lumia 920 akıllı telefon ilk kez ve sadece Turkcell’in özel teklifleriyle kullanıcılarla buluşuyor

Heyecanla beklenen dünyanın en yenilikçi akıllı telefonu Nokia Lumia 920, Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) teknolojisiyle Turkcell’de 2 kat daha hızlı!
Turkcell’liler Nokia Lumia 920’ye

Need for Speed: Most Wanted göz doldurdu

Yarış oyunlarının en popüler isimlerinden Need for Speed, uzunca bir süredir beklenen Most Wanted versiyonuyla yeniden raflarda boy gösterdi!

20 Kasım itibariyle Need for Speed serisine yeni bir üye katıldı. Raflarda yer bulan Need for Speed: Most Wanted ismi ile ilk defa,

Sony’nin yeni projesi: Altın Xperia

Akıllı telefon pazarının iddialı oyuncularından biri olan Sony bu kez ilginç bir projeyle karşımıza çıktı.

2012 yılında akıllı telefonlarına kendi markasını veren Sony, birçok yeni modeli piyasaya sürerek dikkatleri üzerine çekmeye

Assassin’s Creed III raflarda satışı patlamaya sebeb oldu

Desmond Miles’ın hikâyesi kaldığı yerden devam ediyor! Konsollar için haftalar önce raflara konan Assassin’s Creed III, artık PC kullanıcıları için de piyasaya sürüldü

30 Ekim 2012′de sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkan

Kopazar Gb Satisi Guvenlimi

Kopazarin gb satisi güvenlimi yada mobil ödeme olarak nasil ayrica kopazar pedal fiyatlari ne kadar bunlari kendi sitesinde bulabiliriz.

Max Payne 3 Yeni Haritasiyla Geldi

Max payne 3 oyunu yeni, haritasiyla piyasaya girdi.Grafigi ve eklentileriyle harika olan max payne 3 artik piyasada oyun hileleri ve oyun hatalari sitemizde yayinlanacaktir.


Max Payne oğlu Üyesi for çalışmalarını sürdüren yapımcılar, OYUNUN Multiplayer Modu for antivirus maps geliştiriyorlar serisinin.

Yapilan açıklamaya Gore, Max Payne 3'ün Multiplayer Modu for hazırlanan ve four antivirus HARİTA içeren paketin Delos Sahibi Ağrılı Anılar Olacak. Ayşe paketin en Eklendi ilginç özelliğiyse içerdiği haritalardan Biri sayesinde orijinalini Max Payne oyununa Dönüş yapabilecek olmamız. Paketteki haritalardan Roscoe Street Metro Ile orijinalini Oyuna Dönüş yaparken Marty'nin Bar, Üretim ve Gang Wars Ile oğlu OYUNDAKI mekanları TEKRAR Ziyaret edeceğiz vur. Pakette met four HARİTA dışında IMG 5.56 ve UAR-21 Adlı silahlar, antivirus avatarlar Hangover Burst Adlı BIR Özellik bulunacak. 9.99 $ / 800 Microsoft Puanı deger biçilen Paketi ÇIKIŞ Tarihi 4 Aralık olarak belirlendi.Birkac görüntüsünü paylaşalim..




Tomb Raider Ekran bagimlisi yapiyor


Tomb raider oyunu ekraniyla ve grafikleriyle herkesi kendine bagimli yapiyor.Daha piyasa cikis tarihi belli olmadan herkesi şaşirtti.




Yeni Tomb Raider oyunu for anaSayfa sayım sürerken, OYUNUN ne Kadar Süre BIZI uçbirimi Basinda tutacağına Dair BIR Açıklama Geldi.Tomb raider oyun hileleri de en kısa sürede sitemizde yayinlanacak.Oyunu yüklerken bir hata ile karsilasirsaniz yada windows hatalari olursa sitemizden cözüm yoluna ulaşabilirsiniz.

Projenin Basinda Karl Stewart'ın Twitter uzerinden oyuncularla gerçekleştirdiği Soru - Cevap maratonunda GELEN BIR Soru, OYUNUN ne Kadar süreceği üzerineydi ve GELEN Cevap "12 - 15 saat İşlem Arası" Oldu. Açıkçası bunca Yıl "antivirus" Bir Tomb Raider bekledikten later, oyunu Bu Kadar sürmesi Oyuncuları mutlu edecektir sanıyorum. Mart 2013'te piyasaya sürülmesi Beklenen Tomb Raider, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları for geliştiriliyor.

Fifa 2013 Pes 2013 Karsi

Uzun süredir fifa 2013 ün cikmasi beklenirken pes 2013 fifaya rakip oldu.En cok tutulan oyunlar arasinda olan pes 2013 eklentisi ve özellikleriyle önde.


Artik pes 2013 fifaya karsi elinden geleni yapsada yenilikleri ve eklentileri fifa 2013 kadar olamiyor.

Turkcell HTC Windows Phone 8x Burada

Turkcell'den bir kampanya daha turkcell Htc windows phone 8x artik turkcellde.Kampanya fiyatlari ise daha hesapli.Turkcell Nokia lumia 920 den sonra Htc ile geliyor.

Ayda Sadece 55 tl olan htc windows phone 8x detaylari burada.Ayrica windows 8x en cok tutulan telefonlardan birisi oldu.Turkcellin bu kampanyasi avea ve vodafone da daha mevcut degildir.


Ne kadar öderim?

  
31 Mart 2013 tarihine kadar geçerlidir
​​31.03.2013’ye kadar Windows Phone 8X by HTC ’ye, 24 aylık sözleşme ile tarifenize ek ayda sadece 55 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
Geçerli tarifeler: Hepsi Paketi, Full Paket, Gold Paket, Gold Plus paketleri ile.Turkcell iphone 5 en kısa sürede geliyor.

Turkcell Nokia Lumia 920 59 TL

Turkcell nokia lumia 920 yi sadece 59 tl ye tarifelere ek geliyor.İphone 5 in turkcelle ne zaman geleceği ise artik 2 hafta sonra gelmesi bekleniyor.

​​Nokia Lumia 920 Turkcell teknolojisi ile 2 kat hızlı! Nokia Lumia 920'yi 2 kat hızlı yapan Çift Taşıyıcılı İnternet Teknolojisi Turkcell'de. Hem de 81 ilde.​​Turkcell iphone 5 de en kısa sürede turkcellde.

Ne kadar öderim?


  
31 Mart 2013 tarihine kadar geçerlidir
​​31.03.2013’ye kadar Nokia Lumia 920’ye, 24 aylık sözleşme ile tarifenize ek ayda sadece 59 TL’den başlayan fiyatlarla

Turkcell Lumia 920'e Yandex

Turkcell iphone 5 beklerken kullanicilarina nokia lumia 920 i sundu.Fakat Buna google nin tepkisini  bilmeden yandex eklentisi ile birlikte piyasaya sürüldü.


İphone 5 ne zaman türkcell de gibi sorulara cevap gelmeden turkcell iphone 4s leri dagittiği tarih gelmesine ragmen hala iphone 5 turkcelle gelmedi.Ama avea da yaklaşik 2 hafta sonra iphone 5 dagitmasi bekleniyor.Avea iphone 5 kampanyalari ile birlikte geleceğini ayrica google nin tepkisinin büyük oldugu türkcelle artik ne sonuclar olacağini bilmiyoruz.turkcell iphone 5 fiyatlari ve türkcelle ne zaman geleceği belli değil.Turkcell Akilli Telefon kampanyalarindan biri de artik lumia 920 yandex eklentisi ile oldu.
 Turkcell akilli telefon kampanyalari bitmiyor.Akilli telefon dünyasinda kampanya üstüne kampanya yapan turkcell ve avea artik iphone 5 i eklemesini istiyoruz.

Bloglarimiz