Translate

29 Eylül 2012 Cumartesi

İphone 5 ardindan İpad 3 Cilginligi

Steve Jobs'un sonrasi  Apple'ın CEO'su olan Tim Cook İphone 5 çıkardiktan bir süre sonra ipad de de bir yenilik yapacaklarini ve bbunun iphone 5 den daha çok tutulacağini ve belli bir süre sonra iphone 5 iphone 4s lerin tamaminin ipad de olacağini belirtti.İpad 2 gibi son ürünlerini çıkartan Apple artik tüm konsantiresini bu ürünlere verdi.İpad  3 hakkinda detayli bilgiler verildi.Tablet bilgisayar den bahsedildiğinde akillara ilk gelen ipad dir.Uzun süredir internette dolaşan bu haberler İpad in gerçekten  yeni nesil silahi olarak adlandiriliyor.


Yeni İpad in boyutu  9.7 inch olarak daha kücük ekran bekleyenler yine beklediğini bulamadi.Ayrica yeni ipad in     ekran çözünürlüğü çok harika. 2048 x 1536 pixel oldu.İphone 5 lerde olarak Retine display özelliği ipad e de geldi.Görüntü işlemcisi harika! İpad 2 ye göre daha çok performans ve grafiğin arttiği görüldü.A5x işlemcinin ipad 2 deki işlemcilere göre daha hizli olduğu Apple nin verdiği bilgi arasinda yer almaktadir.


1080p  Hd görüntü özelliğine sahip bu ipad 3 kusurusuz bir şekilde piyasa sürülceğini Apple belirtti.

Yeni İpad 3 fiyati ve yeni ipad 3 fiyatlari

İpad 3 fiyati da açiklandi.İphone 5 lere göre daha fazla bir fiyatin olduğu ve maliyetinin yaklaşik 400$ civarinda olduğu belirtildi.Ancak İpad 3 lerin iphone 5 leri geçeceği de zannediliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder