Translate

1 Ocak 2013 Salı

Milli Piyango Yilbasi Cekilis Sonuclari

Milli Piyango Çekiliş sonuclari ve milli piyango 31 aralik yani yilbaşi cekiliş sonuclari milli piyango gov tr de açiklandi.


Sonuclari Görmek İçin Bastırılmış Numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli Gunde çekilecek kura (çekiliş) Ile saptanması esasına Dayanan Şans oyunudur.

Piyango çekilişleri, ve onun Ayın 9, 19, 29'uncu Günleri çekiliş yapılacak sekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde Daha yaygın met tarihlerin dışında, çekiliş Günleri ve planları farkli Özel çekilişler düzenlenebilir. Onun Yıl 31 Aralık GÜNÜ yılbaşı çekilişi Özel YAPILIR. Yönetim Kurulu, çekiliş tarihleri ​​Ile Özel çekiliş tarihlerini belirlemeye, değiştirmeye Daha yaygın kaldırmaya yetkilidir. Ve İkramiyelerin ödenmesine Esas olarak İdare sales Merkezleri yetkilidir.

Başbayiler Ile Sanal Ortam Bayileri İdare Ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara Kadar Diger bayiler imkb oğlu three Rakama (oğlu three RAKAM Dahil) Kadar isabet eden ikramiyeleri ödemek zorundadır.

Bayiler, oğlu four Daha yaygın five rakamına GÖRE isabetli biletlerin de, ikramiyelerini ödeyebilirler.

Yılbaşı çekilişi for bilet küpürlerine bakılmaksızın, talihlilere ödenecek ikramiyelerden 1.000.000 -. (Bir milyon TL.) Ve Daha Büyük ikramiyeler, Yıl gun icerisinde yapılacak Diger çekilişlere AIT Büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların Altında Kalan Diger ikramiyeler Şube Müdürlüklerince ödenir.

İdare, gerekli gördüğü hallerde, ikramiye Ödeme limitlerini arttırmaya ve eksiltmeye yetkilidir.

İkramiyeler BİR YILLIK zamanaşımı suresine tabi Olup, çekiliş tarihinden itibaren BİR Yıl Içinde ibraz edilmeyen biletlerin ikramiyeleri zamanaşımına uğrar ve met biletlere ikramiye ödemesi yapılmaz. Zamanaşımına uğrayan ikramiyeler İdareye gerçekleşmemiş kaydolunur. Zamanaşımı Süresinin After After süre Daha yaygın resmi Tatile rastlaması halinde, izleyen işgünü mesai bitimine orijinalini Kadar ikramiye ödenir.

Bir'in bilete ikramiye ödenebilmesi icin, biletin ikramiye kazanan numaralardan Birini ihtiva etmesi, çekiliş Tarihi, ikramiye ve seri Numarasi, Öğren ve kupür itibariyle herhangi BIR kuşkuya meydan vermeyecek sekilde kendini ibraz Eder nitelikte olmasi gerekir. Kendini ibraz eden biletlerden;ikramiye isabet eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder