Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Akilli telefonlar televizyona geçiyor

Akilli telefon yenilikleri bitmiyor.Şimdide iphone,nexus 4,samsung galaxy s3 telefonlarinin görüntüleri tv lere hd olarak aktarilacak.

Myplay Monitör milyonlarca Android kullanıcısına yönelik MHL ™ Işlevselliği sunuyor. MHL (Mobile High-Definition Link-) bağlantısı sayesinde Android Temelli mobil cihazlardaki İçerik ve oyunlar saniyesinde büyütülecek. Myplay - i2757Fm modeli-Akıllı ile telefondaki ve Tablet bilgisayardaki Içerigi 68,6 cm (27 ") 'lik BİRİNCİ Sınıf, Genis IPS ekranında Full HD çözünürlükte görüntülüyor. Ayrıca, Android Cihazlar met Şık monitöre bağlıyken Sarj da oluyor LED.

Evde Büyük boyutlu ve heyecan Verici Android eğlencesi
MHL, android Akıllı ile telefon Daha yaygın Tablet Bilgisayar Ile Myplay ekranı arasında Dogrudan BİR BAĞLANTI kurulmasını Sağlar. Mikro-USB/HDMI kablosu aracılığıyla YÜKSEK çözünürlükteki (1080p) Görsel Içerigi ve Dijital işitsel sinyalleri iletir. Aileler ve arkadaşlar EVLERİNDE websiteleri, Youtube klipleri Daha yaygın videolar, fotoğraf En koleksiyonları ve Hatta menu Gibi mobil cihazlarında görüntüledikleri herhangi BIR Içerigi myPlay'in 27 "ekranında büyütebilirler. Ayrıca, Android CİHAZI konsol olarak kullanırken oyunlarda Yepyeni BIR Eğlence etmeni karşımıza çıkıyor: Mobil CİHAZ myPlay'e bağlandığında Sarj oldugu for pil ömrü Açısından herhangi BIR kısıtlama yok. 27 "(68,6 cm) 'lik ekranda, oyun meraklıları en sevdikleri Android oyunları oynarken DAHA da Büyük keyif alacaklar. KULLANICI Dostu Olan konsept, DAHA fazla RAHATLIK sağlamak Adina, tüketicilerin MHL'yi destekleyen mobil cihazlarını Min.UB DTV uzaktan kumandasını kullanarak ile kontrolün etmelerine de olanak veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz