Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Logitech Broadcaster wifi webcam Yeniliği

Logitech wifi webcam yeniliği ile yeni bir devrim sayfasi açarak kullanicilarini sevindirdi.


Logitech, antivirus Logitech ® Yayıncı Wi-Fi ® Webcam Ile Video Akisi ve Video olusturma konusunda antivirus olanaklar sunuyor. Video profesyonelleri, blogger'lar ve Amatörler İçin geliştirilen antivirus kamerası, Canlı Video Akisi, two farkli açıdan görüntü çekebilme Daha yaygın Mac bilgisayarınızdan görüntülü sohbeti edebilme özellikleriyle Diger webcam'lerde yapabildiklerinizden Eklendi çok DAHA fazlasını sunuyor.

Mac'inizden PROFESYONEL GÖRÜNÜMLÜ videolar oluşturmanıza olanak tanıyan Logitech çalıyor Wi-Fi Webcam Ile Ustream'e Dogrudan Canlı Video Akisi yapabilir, iPad, iPhone Daha yaygın Mac'inizi videoları görüntülemek ve Kontrol etmek for kullanabilirsiniz. Logitech Yayıncı Ayni zamanda Mac'inizin As Dahili kamerasının ötesinde İçerik yakalayarak bütünleyici BIR Perspektif katarken, İkinci Öğretim BIR Video Kamera işlevi de görüyor. KABLOSUZ bağlantısı sayesinde istediğiniz onu açıdan çekim yapmanızı sağlayan Logitech çalıyor Ile, DAHA Zengin ve yürüt Video Içerigi for two farkli açıdan kolaylıkla çekim yapabilir, sonrasında da met Çekimleri BİR Araya getirebilirsiniz.

Logitech Yayıncı Wi-Fi Webcam'in PROFESYONEL KAYIT ve görüntü akışına olanak tanıdığını belirten Logitech Türkiye Pazarlama müdürü Selver Yıldız, "Logitech çalıyor, Min.UB Mac OS ve iOS videoyu kurulumlarından DAHA yürüt Canlı Video Akisi, kaydı ve Video sohbeti yapmanızı Sağlar. As Dahili web kameranızın ulaşamadığı yerlere ulaşır, tek BIR TUS Ile As Dahili web kameranızla Logitech çalıyor Wi-Fi Webcam'inizi kolayca değiştirebilir, arkadaşlarınızla standart görünümde Daha yaygın odada Hareket halindeyken sohbet edebiliriniz "Dedi.

Ve yeni özelliklerini sürdürmeye devam etti.Ayrica wifi webcam ile cok tutunacağina inandiklarini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz