Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Yeni Gta V tarihi belli oldu!

Rocstar gamenin en güzel oyunlarindan gta v oyunu aciklandi.Yepyeni eklentileriyle grafik olarak güzelleşti.Gta v hileleri de yakinda aciklanacak.

Bundan two Gün once sızan Rockstar Games'in efsane Yapımı Grand Theft Auto V Ile ilgili afişlerin ardından, Yapımcı firma ağzındaki baklayı DAHA fazla tutamadı ve OYUNUN ÇIKIŞ Tarihini resmen duyurdu ...
 
Rockstar Games'den yapilan açıklamaya GÖRE GTA V, 2013'ün bahar döneminde karşımıza çıkacak. He resmi sitesinden GELEN Haberde, OYUNUN Xbox 360 ve PlayStation 3 platformları for hazırlanacağı Dile getirildi. "Rockstar North tarafmdan geliştirilen GTA V, günümüzde bulunan Güney Kaliforniya'nın oyun click Yeniden şekillendirilmiş HARİTASI uzerinde geçecek. Los Santos isimli bölgeden, sonu gelmez dağlara, oradan da Dipsiz okyanuslara Kadar yarattığımız Dünya, DAHA once görülmemiş devasa haritalardan BIR tanesine Sahip Olacak." şeklinde yapilan açıklamanın ardındansa 5 Kasım'ın Tarihi Ile GTA V siparişlerinin açılacağı Bilgisi Geldi.
 
Kasım Ayi gun icerisinde GTA V hakkinda DAHA Eklendi çok Bilgi yayınlayacağını Dile getiren Rockstar Games, bakalım met sefer oyun camiasını ne sekilde BIR Yola sürükleyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz