Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Yeni Android 4.2 güncellemesi


Google yeniliklerinden birtanesi olan yeni android 4.2 güncellemesini açikladi.Ayrica nexus 4 telefonlarininda android işletim sisteminin en güclüsü olacağini ve android 4.2 sürümünü açikladi.


Google, "antivirus BIR tat" olarak adlandırdığı Android 4.2 'yi resmen tanıttı; antivirus Nexux 10 tableti, Nexus 4 Akıllı ile cebi ve fazlasını da Ortaya çıkardı. Google'ın etkinliği, Hurricane Sandy kasırgası nedeniyle ertelenmişti ancak sirket kendini antivirus ürünlerini tanıtmaktan alıkoymadı.

Yine "Jelly Bean" olarak anilan Android 4.2, Bir televizyona Daha yaygın KABLOSUZ HDMI adaptörüne Sahip BIR Ekrana İçerik Akisi yapabilme, Hareket based girişe Izin tase antivirus BIR klavyeye, geliştirilmiş metin tahminine ve Ayni cihazda çoklu KULLANICI desteğine Sahip. Android 4.2 'Deki DİĞER BİR yenilik Olan Fotoğraf Küre, panorama Fotograflari oluşturmanıza Izin veriyor. Introduction to ekranının kişiselleştirilmesi de ARTIK DAHA KOLAY.

Yeni Daydream işlevi imkb cihazınız boştayken Daha yaygın istasyona takılıyken belirli verileri Daha yaygın Fotograflari göstermesini sağlıyor.

Google, Jelly Bean'deki yeniliklerin Android deneyimini DAHA akıcı ve Hizli BIR Hale getirdiğine de değiniyor. Jelly Bean, Siz Ekrana dokunur dokunmaz CPU hızını artırıyor ve "neredeyse parmağınızın Altındaki pikselleri hissetmenizi" sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz