Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Samsung'un Yeni Süper Telefonundan Haber Var


Samsung'un yeni bir üst düzey akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair farklı haberler gelmeye devam ediyor.

Samsung'un yeni bir üst düzey akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair farklı haberler gelmeye devam ediyor. İşte cihaz hakkında yeni bilgiler:

Üst düzey akıllı telefonlarında çoğunlukla kendi mobil işlemcilerini kullanan Samsung, yeni bir süper telefon üzerinde çalışıyor. Yaklaşık bir ay önce Exynos 5 işlemcili olarak Benchmark testlerinde yakalanan telefonun detaylarına ilişkin daha somut bilgiler GLBenchmark sitesinde ortaya çıktı.

Buna göre Exynos 5 işlemcili olduğu kesinleşen telefon, çift çekirdekli bir mimariye sahip. İki adet Cortex-A15 çekirdeğinin bulunduğu bu işlemci, Mali-T604 GPU ile donatılı. Hatırlanacağı üzere Samsung geçtiğimiz günlerde duyurulan Chromebook modelinde de benzer özelliklere sahip bir Exynos 5250 işlemci kullanmıştı.

SamFirmware sitesinde GT-B9150 ürün numarasına sahip olacağı iddia edilen telefonun, buradan hareketle B serisine dahil fiziksel klavyeli bir model olduğu belirtiliyor. Şimdiye kadar Samsung'un böylesine üst düzey donanıma sahip bir modelinde fiziksel klavyeye rastlamamıştık. Sonucun ne olacağını kestirmek güç ancak heyecan verici bir ürün olacağı kesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz