Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Htc Yeni telefonu Piyasada!

5 inc ekrani ile htc telefon dünyasini kariştirdi.Htc telefon fiyatlari düşüşe geçerek htc telefon modelleri yeniliklerle büyüledi.


Akıllı ile telefon piyasasını hareketlendiren oğlu isim HTC Oldu. Teknoloji devi şimdiye Kadar tab görülmemiş 5 inçlik antivirus Akıllı ile cihazını Tokyo'da tanıttı.
Yeni htc su geçirmezliği ile de akillari aldi.İphone 5 piyasasini bile zorlicak htc yeni lg nexus 4 ü bile geçmeye hazirlaniyor.
 
HTC J'in antivirus sürümü Olan J Kelebek isimli CİHAZ 4 çekirdekli 1.5GHz Snapdragon S4 Pro işlemci, 2GB RAM ve 8 Megapiksel Kamera özelliklerine Sahip. Ustelik cihazın Jellybean Ile sunulacak olmasi Android hayranlarını DAHA Eklendi çok sevinderecek.
 
Giriniz Tüm bunların next to J Kelebek microSDHC, 802.11a/b/g/n KABLOSUZ AG, Bluetooth 4.0 (LE), NFC, LTE ve cihazi dünyanın onu Yerinde kullanmanızı sağlayacak CDMA / GSM / UMTS / GPRS bağlantılarıyla madeni parayı almayı deniyor.
 
CİHAZ BİR hayli Büyük dursa da Verge'e GÖRE elde tutması oldukca KOLAY ve görünümü HIC de kaba degil. Ustelik BIR Back Back sürümünden 9,1 mm DAHA ince. Kırmızı ve Siyah renk seçeneklerine Sahip J Butterfly'ın su geçirmez olmasi da cabası.
 
Kotu haber imkb HTC'nin antivirus amiral gemisini Japonya'dan Baska bir Yerde satışa sunmayacak olmasi. Umarız sirket met kararından BIR bir once vazgeçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz