Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Lg 3.ceyrekde 195 milyon kar!

Lg 3.ceyrekte 195 milyon dolar kâr ettiğini acikladi.Ve Lg kullanicilarina yeni nexus ile indirimli sunacaklarini ve ucuz nexus ürünlerini cikartacaklarini acikladi.

LG Electronics, 2012 Yılı 3.. Çeyrek lease sonuçlarını açıkladı. Buna GÖRE sirket, met Yilin 3. Çeyrek döneminde 138.57 Milyon dolarlık net kar, 195,06 Milyon dolarlık FAALİYET Kari elde Etti. Gelirlerde, geçtiğimiz Yilin Ayni dönemine GÖRE Akıllı ile telefon satışlarında görülen talep azalmasına Bagli olarak Yüzde 4 düşüş görüldü ve RAKAM 10.93 Milyar dolarlık Oldu.

Geçtiğimiz Yilin Ayni dönemine GÖRE gelişme kaydeden LG Electronics, four bölümünde de FAALİYET karında başarılı sonuçlara ulaştı. Özellikle mobil ve Beyaz Eşya alanlarında beklentilerin ötesinde elde Edilen performansı sayesinde BIR Back Back Yilin Ayni dönemine GÖRE satışlarda görülen Ufak düşüşün ETKİSİ Eklendi çok hissedilmedi.

LCD TV satışlarında Artis

LG Ev Eğlencesiz Bölümü'nün sales, 2012 Yılı 3.. Çeyrek döneminde LCD TV satışlarındaki artışla 4,84 Milyar dolara ulaştı. 3D TV ve TV'lerin Yüzde olarak LED sales rakamlarının birçok bölgede arttığı görüldü. Ayrıca IPS ekranlar ve uçbirimi TV'lerin satışında BIR Back Back Çeyrek dönemine GÖRE Artis olurken 2011 yılının 3. Çeyrek döneminde elde Edilen 78.55 Milyon dolarlık FAALİYET KARI rakamı Ayni Kaldı. Sirket 4. Çeyrek döneminde, SİNEMA 3D Smart TV'lerin Pazarlaması ve antivirus Ultra HD TV'nin marka konumlandırması sayesinde LCD TV satışlarını artırmayı hedefliyor.

Mobil iletisim ivme kazandı

LG Mobil İletişim Bölümü, 2012 yılının 3. Çeyrek döneminde Ciddi BIR ivme elde Etti ve LTE (Long Term Evolution) özellikli Akıllı ile telefonların özellikle Kore, japonya ve ABD'de Ciddi sekilde talep görmesiyle FAALİYET karını 19,42 Milyon dolara çıkardı. Buna Ilave olarak Optimus M Serisi'nin 3G pazarlarında yayılması, satışlarda Önemli'de BİR ETKEN Oldu. Mobil İletişim Bölümü'nün geliri BIR Back Back Yilin Ayni dönemine GÖRE Yüzde 5, 2012'nin 2. Çeyrek dönemine GÖRE imkb Yüzde 9 Artis gösterdi ve 14 milyonu aşkın Birim satışla 2.16 Milyar dolarlık Oldu. Sirket, Üstün özellikli Akıllı ile telefon Optimus G'nin Küresel Tanıtımı ve Optimus Vu: 2'nin Kore'deki satışlarına Bagli olarak 4. Çeyrek döneminde gelirini artırmayı hedefliyor.

Beyaz Eşya geliri 2.53 Milyar dolar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz