Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Medal of Honor: Warfighter Sınıfta Kaldı


Piyasaya sürülmesine birkaç gün kala dünyanın dört bir yanından inceleme notları gelmeye başladı ama oyunun aldığı notlar, Electronic Arts'ın keyfini kaçıracak gibi görünüyor.

Electronic Arts'ın Medal of Honor serisine Frostbite 2.0'ın güzelliklerini katarak yeniden canlandırma operasyonu düzenlediğini biliyoruz. Bir süredir üzerinde çalışılan oyunun piyasaya sürülmesine ise yalnızca birkaç gün kaldı
Bu süreçte de dünyanın dört bir yanından oyun siteleri ve dergileri, Medal of Honor: Warfighter incelemelerini yayımlamaya başladılar.
Fakat oyunun aldığı puanlar gerçekten hiç de iç açıcı değil. Zira Metacritic adlı internet sitesine girip inceleme notlarına göz attığınızda oyunun PC için 58, PlayStation 3 için 54 ve Xbox 360 platformu için ise 50 gibi bir ortalamaya sahip olduğu görebilirsiniz.
Peki oyun neden kötü notlar almış? İncelemelere göz attığımızda yapımın grafiksel nalamda Battlefield 3 ile yarışacak düzeyde olmasına rağmen oynanışın çizgiselliği, hikayenin klişe olması ve oyunun barındırdığı teknik hataların bolluğu notların çok düşük olmasına yol açmış.
İncelemeler arasında en yüksek notu PC sürümü için GameStar adlı internet sitesi 78 ile verirken, aldığı en düşük not ise IGN ve Destructoid gibi iki önemli otorite tarafından 40 olarak belirlenmiş.
Görünüşe göre Medal of Honor serisi eski günlerini mumla aramaya devam edecek. Belki de bu görüp göreceğimiz son Medal of Honor olacak. Oyunun incelemesini de yakında internet sitemizde bulabileceksiniz.
:: Medal of Honor: Warfighter'ın aldığı notlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz