Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Lg optimus 4x hd türkiyeye geliyor!

Yeni Lg optimus 4x hd türkiyeye geliş tarihi belli oldu.Optimus 4x hd fiyatlarida önümüzdeki günlerde aciklanacak.Piyasaya girmeden ikinci el lg optimus 4x hd fiyatlari göz kamaştirdi.

LG'nin Özel seri Optimus 4X HD Cep Telefonu, Türkiye'deki Teknoloji meraklılarına Özel seri Ile sunuluyor.

LG Electronics'in kisa bir Süre once duyurusunu yaptığı four çekirdekli Akıllı ile telefon Optimus 4X HD, Türkiye pazarına local konseptleri içeren Özel seri Ile madeni parayı almayı deniyor. Türkiye'deki Teknoloji meraklılarına sunulan Özel seri telefonları, Yıl sonuna Kadar KUTUSU uygulamasını indiren LG kullanıcılarına 50 GB çevrimiçi VERİ Alan hediye Ediyor.

LG Optimus 4X HD Özel seri telefonların KUTULARI Türkiye'ye Özel öğelerle tasarlandı. Ayşe çerçevede ürünü tercih eden Cep Telefonu meraklıları Özel olarak hazırlanan ek aksesuar paketinin sahibi Şu oluyor. Paket içeriğinde imkb Kulaklı kapak Wear, 16 GB MicroSD Kart Hafıza ince Karti, Masaustu şarjı, Dokunmatik Ekran Kalemi, uçbirimi Koruma filmi ve ek batarya Gibi telefon kullanımını kolaylaştıran Aksesuarlar bulunuyor.

NVIDIA'nın 4-PLUS-1 four çekirdekli mobil işlemcisi Tegra 3'e Sahip Olan Optimus 4X HD YÜKSEK speed ve performansıyla DIKKAT çekiyor. Tegra 3, Maksimum güce İhtiyaç oldugunda 4 Cekirdegi de çalıştırıyor, uyku modüler Gibi düşük guç Yeterli oldugunda Ürün tek çekirdekle Çalışıyor. Ayrıca LG Optimus 4X HD, four çekirdekli Akıllı ile telefon Larda bulunan tr Uzun ömürlü batarya OLMA özelliğine Sahip 2,150 mAh ve Özel SiO + Teknolojisi Ile Uzun Süre Sarj edilmeden kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz