Translate

30 Ekim 2012 Salı

Yeni Android Geliyor


Yeni Android sürümünü 4.2 ve spyware Google Telefonu Nexus 4, Büyük felakete karsı koyamadı!

Google'ın 29 Ekim'de, Yani Yarin yapmayı planladığı dev Etkinlik, tarihe ertelendi ani BIR kararla İleri BIR. Ertelemenin nedeni imkb, ABD'nin Kuzeydoğu sahillerini tehdit eden Sandy Kasırgası ...
 
Google, yaptığı açıklamada, New York'ta yapmayı planladaığı etkinliği, Sandy Kasırgasının yaratacağı olası olumsuzlukları Göz önünde bulundurarak ertelediğini duyurdu. Etkinlik for antivirus BIR Yazının imkb henüz açıklanmadı.
 
Ve Etkinlikte LG tarafmdan üretileceği söylenen antivirus Google Telefonu Nexus 4'ün BIR sonraki Android sürümü 4.2 'nin tanıtılması bekleniyordu. Bunların next to, antivirus Nexus tablet modellerinin de Ayni etkinlikte karşımıza ÇIKMA ihtimali oldukca yüksekti. Ancak tum met yenilikler for biraz DAHA Beklemek zorundayız.Yeni android uygulamalari ve yeni android güncellemesi açiklandi.Yeni android uygulamalarini indirebileceğiniz yepyeni bir market uygulamasiyla eski android marketlerden daha hizli ve  daha güvenli olacağini açikladi.Yeni android sistemi ios a karşi güvenlik önlemleri aldiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz