Translate

31 Ekim 2012 Çarşamba

Htc Desire x Türkiyede!

Yepyeni Htc desire x türkiyeye ne zaman geleceğini acikladilar.Ayrica türkcell araciliğiylada Htc desire x almak cok kolay.İkinci el htc telefonlarinda htc desire x fiyatlari oldukcada ucuzladi.

Akıllı ile telefon HTC Desire X'te As Dahili olarak bulunan Ses ÖZELLİĞİ, film ya da videoyu izlerken, oyun oynarken ya da müzik dinlerken ses deneyimini mükemmellik seviyesine taşıyor Beats. Ayrıca Music Hub sayesinde kullanıcıların tek BIR tıklamayla en sevdikleri müziklere ulaşmaları da mumkun oluyor.
 
Video ve Fotoğrafı Ayni Anda ceken 5 MP Kamera
Android 4.0 ICS işletim sistemine Sahip Akıllı ile telefon HTC Desire X, Zengin'in Google Play Mağazası uygulamalarını da kullanıcıların hizmetine sunuyor. HTC Desire X, güneş Işığı Altında safra Eklendi mükemmel fotoğraf En, video çekme ve oyunları ona Zaman'a Canlı ve parlak deneyimleme İMKANI Sünen 4 inc büyüklüğünde Super LCD Ekrana Sahip bulunuyor. Yüksek'in Hizli ve Güçlü 1 GHz CIFT çekirdekli işlemci Ile Sorunsuz çoklu Type of yürütme rahatlığını Sünen HTC Desire X'in 5 MP kamerası, Eklendi mükemmel kareyi yakalamak for tek dokunuşla Kesintisiz çekim yapabilme ve görüntü çekerken fotoğraf En da çekebilme ÖZELLİĞİ taşıyor.
 
Turkcell, gercek ses ve Güçlü performansıyla dikkatleri Üzerine toplayan HTC Desire X'i, Gold Plus tarifesine Ayda 22 TL'den başlayan fiyatlarla CAZİP sunuyor.
 
Turkcell'in, Akıllı ile telefonlarla ilgili avantajlı teklifleri tum hızıyla Devam Ediyor. Turkcell simdi de müzikseverlerin Üstün Performansı nedeniyle tercih Ettiği HTC Desire X'i Türkiye'de avantajlı fiyatlarla sunuyor. Gerçek ses ve Güçlü performans deneyimini yaşamak isteyenler, HTC Desire X'i Turkcell İletişim Merkezleri ve anlaşmalı Transit Zincir mağazalardan Gold Plus tarifesine ek olarak 24 ay boyunca Ayda Eklendi sadece 22 TL karsiliginda satin alabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz