Translate

11 Ekim 2012 Perşembe

Galaxy Note II türkiyeye geliş tarihi belli oldu

Samsung, yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note II’nin Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağını açıkladı

galaxy note ,için türkiyede merak uyandı ,fiyatlarıının açıklanması merakla bekleniyor 
Geçtiğimiz ay Berlin’de düzenlenen IFA 2012′de tanıtılan ve fuarın yıldızı haline gelen Samsung Galaxy Note 2, bazı ülkelerde kullanıcılarla buluşmaya başladı. Telefon ve tablet melezi olan Galaxy Note 2 hakkında gelen ilk yorumlar da olumlu. Yabancı sitelerin yaptığı incelemelerde cihazın performansından övgüyle bahsedilirken yeni S-Pen de daha başarılı bulunuyor. Bu sebeple Galaxy Note 2′nin ilk modele ya da Galaxy S modellerine sahip kişiler için mantıklı bir yükseltme seçeneği olacağını söyleyebiliriz.
Üstelik Türkiye’deki kullanıcılar da Galaxy Note 2′ye kavuşmak için fazla beklemek zorunda kalmayacak. Firmadan yapılan açıklamaya göre Galaxy Note 2, Ekim ayının ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulacak. Fakat net tarih belli olmadığı gibi fiyat konusunda da bir açıklama bulunmuyor.
Bizim edindiğimiz bilgilere göre Galaxy Note 2 şuan Samsung Türkiye’nin stoklarına girmiş durumda fakat operatörlerle son çalışmalar yapılıyor. Daha önce de belirttiğimiz üzere Galaxy Note 2′nin 1799 TL fiyatla satılacağı bilgisine ulaşmıştık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz