Translate

26 Ekim 2012 Cuma

Hile yapana büyük ceza!

PC oyuncularının son dönemde belki de en çok oynadığı oyundan büyük hile cezası!

Basta tum dünyada OLMAK üzere, Legends (LoL), giderek büyüyen BIR Oyuncu potansiyeline Sahip arasında ülkemizde de binlerce Hayrani Olan Ligi. Nitekim oyun gun icerisinde kullanılan ya da yapilan hileler ONU BİR kez DAHA başlıklara taşımaya yetti ...

An itibariyle "Wolrd Playoff" Lari gerçekleştirilen Oyuna Katılım Büyük. Giriniz Tüm met heyecanın arasında GELEN BIR suçlama imkb Yapımcı firma Olan Riot Games'in safra dikkatini Çekti. "Ekrancılık" Yani BİR DİĞER oyuncunun monitörüne bakıldığı iddia Edilen sorun, temelde rakibinizin auction bir sekilde ne yaptığını görmenizi ve gödesi GÖRE BİR Strateji yapabilmenizi sağladığı for Kabil edilemez BIR makarnalık. "Azubu Frost" isimli LoL takımına mensup Woong imkb, yaptığı iddia Edilen Hareket sonucunca 30.000 dolarlık cezaya çarptırıldı. Yari final Kadar Çıkan takımın kazandığı Ödül parasının Büyük BIR kısmını met hileye yatıracak olmasi PEK tabii üzücü.

Riot Games imkb tab BIR olayın tekrarlanmaması for Turnuva alanlarını Eklendi çok DAHA dikkatli bir sekilde izlemeyi hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz