Translate

26 Ekim 2012 Cuma

Kickstarter projelerinin bir garantisi var mı

1.200'den fazla kişiden 29.000 dolar para topladılar ama sonuçta ortaya çıkan: Koca bir hiç!

Bir'in Kickstarter projesine Yatırım YAPMAK, birçok KULLANICI tarafmdan BIR on-Sipariş Sistemi Gibi görünüyor. Ancak Kickstarter'da Yatırım yaptığınız BIR oyun, gerçeğe dönüşmeyecek uçuk BIR rüya da olabilir. Bunun BIR ornegi de Kickstarter'dan fon Destegi Uman Eklendi çok oyunculu korku oyunu Haunts'un IPTAL edilmesi.

Mob Rule Games'e bağışta bulunan 1.200 'den fazla Oyuncu, 29.000 dolarlık toplamasına Yardımcı'nın olmuştu met yaz geliştirici takımının Yaklasik. Ancak anlaşılıyor ki met para, Haunts'u bitirmeye yetmedi. Takımdan Rick Dakan, Kickstarter'da yaptığı bildiride OYUNUN two ana programcısının Tam zamanlı işlere başladıklarını ve oğlu ayıklama, düzeltme isleri for Eklendi çok kısıtlı Zamani kaldığını söylüyor. OYUNUN PEK yaygn Nonlinear Go programlama dili Ile yazılmış olmasi da oğlu düzenlemeleri yapacak kişinin bulunmasını zorlaştırıyor.

Gecen sene neredeyse tum zamanını Haunts'a ayırdığını ettiklerini söyleyen BAŞ Dakan, Gecen Birkac Ayın kendisi for Eklendi çok guç oldugunu söylüyor. Dakan, başarısızlığı He Üstüne alıyor ve Haunts'u yine de Bir biçimde yayınlamaya çalışacağını söylüyor.

Görünüşe bakılırsa Haunts, Kickstarter Ile fon toplayan oyunlar Basinda gerçeğe dönüşmeden çöken türden oyunlar arasına girecek. Aslinda topladığı fon Miktarı Eklendi çok DAHA Büyük Olan oyunların da mutlu sona erişmesi for BIR Garanti bulunmuyor. Haunts, potansiyel oyunculardan para toplamanın ve onlari Geliştirme işine katmanın, Geliştirme sürecinin püskürtülen risklerini ortadan kaldırmadığının BIR ispatı niteliğinde. Zira geleneksel yöntemlerle fon toplayıp başarısız Olan Eklendi çok sayıda oyun da bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz