Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Akilli telefonlar sicakta ne kadar kalir?

Telefonlarin sicakta ve sogukta kalmasi pek istenen durumlardan değildir.Ayrica telefon ve laptoplarin arabada veya evde unutuldugunda sicakta ne kadar dayanabileceğini merak ettikleri için test ettiler.

Telefonunuzu Daha yaygın laptop'unuzu yaz sıcağında arabanızın Içinde bırakmanız gödesi zarar vegbigb mi? Daha yaygın kara Kista onlari Uzun süreler arabanızda bırakmak Iyi BIR Fikir mi?
 
SOGUK ve Sıcak cihazlarınıza farkli etkilerde bulunurlar. Genel olarak cihazınızı YÜKSEK BİR sıcaklığa maruz bırakmamalısınız. Dolayısıyla ONU YAZIN arabanızın Içinde bırakmanızı TAVSİYE etmiyoruz. Asiri Sıcak BIR Ortam, özellikle PC'niz çalışırken onun pil ömrünü Olumsuz etkileyecek, senetle diskinizin ve işlemcinizin yanmasına hacimdeki olabilecektir. Nemli ortamlarda cihazınızın Içinde buğulaşma da meydana gelebilir.
 
Arabaların Sıcak havalarda güneş Altında dışarıya kıyasla DAHA Sıcak oldugunu biliyoruz. Dolayısıyla dışarıda HAVA 35 Derece Olmasa safra laptop'unuzu çantasıyla yanınızda taşımanız Daha yaygın evde bırakmanız Yerinde olacaktır. Arabada bırakmanız şartsa güneş ışığının direkt olarak vurmadığı BIR konumu tercih yazıdan.

Ne Kadar SOĞUK, Eklendi çok SOĞUK sayılabilir?

SOGUK ve elektronik Cihazlar arasındaki ilişki biraz DAHA İlgi Çekici. Telefonunuz ve özellikle laptop'unuz, serin BIR Akım taşıma kapasitesi DAHA Rahat çalışabilir ancak Asiri soğuklarda Ayni Asiri sıcakta oldugu Gibi hasar Görebilir. Cihazınızı Uzun Süre soğukta bırakırsanız pili ölecek ve muhtemelen LCD ekranında sorunlar çıkacaktır.
 
Bunun next to cihanızını SOĞUK BİR Yerden çıkarıp Sıcak BIR Yere bırakırsanız, gun icerisinde su yoğunlaşabilir. Ayşe imkb Uzun dönemde cihazınıza hasar verebilir.
 
Farkli cihazların dayanabildikleri soğukluk seviyeleri farkli, ancak 0 Derece ve Altında DIKKAT etmeniz gerekebilir. Ayşe sıcaklığın Altındaki ortamlarda cihazınızın error verdiğini Daha yaygın kendisini kapattığını görebilirsiniz. Dolayısıyla mümkünse laptop'unuzu çantasında, telefonunuzu cebinizde TUTUN ve ONU SOĞUK rüzgarlardan koruyun.
 
Cihazınızı istemeden Asiri sıcaklara Daha yaygın soğuklara maruz bırakırsanız, ONU açmadan once mikrokozmoz sıcaklığına gelmesi for Bekleyin. Ayşe sayede yoğunlaşma Gibi kalici hasarlardan korunmuş olursunuz"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder