Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Sok Sözler Apple'dan

Dava üstüne dava gören apple sahipleri şimdide dava açanlara şok sözlerde bulundular.

Apple Yöneticisi Scott Forstall'ın ayrılışından mutlu olanların counter HIC de az degil. iPod'un 18 jenerasyonu uzerinde çalısan Eski Apple Yöneticisi Tony Fadell, Forstall'ın gidişinden Memnun oldugunu söyledi.
 
Tony Fadell'in Apple'da Ayri BİR Hayvanların gideceği bulunuyor. Fadell, "iPod'un babası" olarak tanınıyor ve iPod üzerindeki Büyük emeğiyle biliniyor. Fadell, orijinalini iPhone'un Donanım tasarımında da yer almis. Ancak Fadell, Apple'da çalıştığı dönemde sik sik Eski iOS Bölümü BASKANI Forstall Ile karsı Karşıyaka gelmiş. İkisi arasındaki tartışma konusu genellikle İlgi odağı, Kredi, KAYNAKLAR olmuş. Fadell, He işini YAPMAK üzere 2010'da Apple'dan ayrılmıştı.
 
Fadell, Apple'dan uzaklaştırılan Forstall hakkinda şunları söylüyor: "Scott hakettiğini Aldı." "Bence Birkac After After Yaşanan met Olay hakedilmişti ve olanları da doğruladı. Raporların bazılarını okuranız, Cupertino'da insanların met olayın ardından gülümsediğini görebilirsiniz."
 
Forstall, Apple'daki 15 yılının ardından geçtiğimiz ay kovulmuştu. Ayşe kararın arkasında Apple'ın iOS 6'daki Harita uygulamasındaki hatalar oldugu biliniyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder