Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Foxconn Tum Ulkelere Geliyor

Foxconn artik tüm dünya kitalarina yayiliyor.Ayrica bu ülkelerin arasinda türkiye nin de ilk sıralarda olacaği belli oldu.


Kuzey Amerika'daki revision faaliyetlerini artıracağını açıkladı. Apple imkb ABD'deki revision faaliyetleri for 2013'te 100 Milyon dolarlık Proje gerçekleştirecek.

Çin'deki fabrikalarında binlerce işçisini Eklendi çok kotu şartlar Altında ve düşük ücretle çalıştırdığı for Uluslararası kamuyorundan tepki Gören ve işçilerin İntihar skandallarıyla Dünya basınına Konu Olan Foxconn, revision faaliyetlerini antivirus coğrafyalara genişletiyor.

iPhone ve iPad'lerin üretildiği fabrikaların sahibi Şu Olan Tayvanlı şirketin sözcüsü Louis Woo, yaptığı açıklamada, "ABD'deki faaliyetlerimizi artırmayı planlıyoruz. Ayşe ülkedeki müşterilerimizin Talebi Eklendi çok DAHA YÜKSEK "ifadesini kullandı.

Dünyanın en Değerli Şirketi unvanına Sahip Olan ABD'li elektronik devi Apple, Foxconn'un en Büyük Ş ortağı konumunda. Tayvanlı sirket Apple'ın Yanı Sira Nokia, Dell, HP, Toshiba, Samsung, Cisco ve Amazon Gibi dev Teknoloji şirketlerine de HİZMET veriyor.

Apple'ın CEO'su Tim Cook, Bloomberg Businessweek'e yaptığı açıklamada, Gelecek Yıl Mac bilgisayarların ABD'de üretilmesi for 100 Milyon doları Aşan bütçeye Sahip BIR planı Hayata geçireceklerini söylemişti.

Cook, verdigi röportajda, "Ayşe planı, tum Üretimi Bizim yapacağımız anlamına gelmiyor. Diger şirketlerle yapacağımız işbirliğinde Yatırım yapan Taraf olacağız" Dedi. Met sözleriyle revision Aşamasında Foxconn'un rol alacağına Dair ikaz vermis Oldu Cook.

Analistler, Apple'ın Asya'daki düşük Ücretli revision yaparak topladığı tepkiyi azaltmaya çalıştığını ifade Etti. Apple imkb Cook'un açıklamalarının dışında ek BIR Açıklama yapmayı reddetti.

TÜM KITALARA YAYILIYOR
Foxconn, su anda Küresel CAPTA 1,6 Milyon işçiye Sahip. Şirketin cin, Malezya, japonya, Hindistan'da, Meksika, brezilya, Macaristan, Slovakya ve CEK Cumhruriye'tinde Fabrikaları bulunuyor. Foxconn, ABD'de imkb Texas ve California eyaletlerinde tesislere Sahip.

Şirketin sözcüsü Woo, "ABD'de genişlememizin önündeki tek engel, Tedarik Zinciri ... Ek olarak, Çin'den ABD'ye taşıdığımız üretimin cost de Önemli'de ölçüde artacak "ifadesini kullandı.

Foxconn'u 38 yil once kuran ve Basinda bulunan Terry Gou, ABD'de başlatılacak revision Süreci öncesinde ABD'li Mühendisleri Asya'ya getirerek Eğitim yaptırmayı düşünüyor.

Foxconn, 1.5 Milyon işçisini Çin'de, birbirlerine Eklendi çok yakin tesislerde çalıştırıyor, böylece Üretim ve ulaştırma maliyetlerini en aza indiriyor. Tim Cook, olacağını ve Hangi ürünün ne Kadar üretileceği hakkinda Bilgi vermedi ABD'de yapılacak üretimin Nerede. Apple, ürünlerinin uçbirimi ve Diger püskürtülen parçalarını Asya'dan Tedarik ederken, tasarımını yaptırdığı çipleri Taiwan Semiconductor Manufacturing ve Samsung'a ürettiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder