Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Windows dan Bir telefon daha

Windows kendini geliştirmeye devam ederken bir telefon daha cikartarak ortaliği kariştirdi.Buyrun cikarttiği özellikli telefonu beraber inceleyelim.

Bildiğiniz Gibi Su sıralar Herkesi Windows Phone 8'li telefonlardan bahsediyor. Piyasaya Çıkan orijinalini modelcisi HTC Windows Phone 8X ve Nokia Lumia 920 Oldu ancak Büyük BIR KULLANICI kesimi Samsung tarafmdan Gelecek Olan modeli de görmeden Karar vermekten çekiniyor. Eylül Ayi Basinda gerçekleştirilen IFA 2012 fuarında orijinalini kez görücüye Çıkan Samsung Ativ S'in ÇIKIŞ Tarihi hakkinda net BIR Yazının orijinalini etapta yoktu ve GELEN DİĞER Bilgiler de görünüşe GÖRE PEK Doğru olmadı; Çunku Kasım ayının ortası Gibi çeşitli dedikodu Kaynaklı ÇIKIŞ tarihlerinde de ertelemeler yaşandı.
 
Güney Koreli firmadan GELEN oğlu haberse 2013 yilina Windows Phone 8'li Ativ S modeli Ile girileceği yönünde. Söz konusu iddianın Avrupa'da da Gecegbli Olup olmayacağını Zaman gösterecek. Ve Bir'in Samsung sözcüsüne GÖRE hikayeleri şirketin Genel merkezinden madeni parayı almayı deniyor Doğru'nun OLMA olasılığı ARTIK Eklendi çok YÜKSEK.
 
Samsung Ativ S'de 4.8 inc büyüklüğünde HD Super AMOLED uçbirimi bulunuyor. 1.5 GHz Hızında çalısan CIFT çekirdekli işlemciye BIR Sahip Olan telefonun As Dahili Hafıza seçenekleri 16 GB ya da 32 GB olarak seçilebilecek. Ve SDXC destekli Micro SD kart yuvasıyla da Artis sağlayabilmek mumkun 64 GB'a Kadar ekleme yapılabiliyor. 2300 mAh kapasitede BIR Li-ion bataryaya Sahip Olan Samsung Ativ S'in Boyutları 137 x 70 x 8,7 mm ve Ağırlığı da 135 gram. Telefonun mücevher, şıklığındaki Arka yüzeyinin de oldukca beğenileceği sözleşmesinde saklı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder