Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Avea İphone 5 İcin On talepleri Basladi

Merakla beklenen iphone 5 in avea ya gelişi tüm kullanicilarini sevindirdi.Avea iphone 5 kampanyasi ile turkcellin iphone 5 kampanyasini geçecekmi bu ilerde belli olacak.Tarife bilgileri verildi.


Peşin FİYATI 2.139 TL olarak belirlenen iPhone 5 birbirinden avantajlı tekliflerle Avea İletişim Merkezleri'nde Olacak

Avea, Apple'ın merakla Beklenen oğlu Akıllı ile Telefonu iPhone 5'i 14 Aralık'ta Avea İletişim Merkezlerinde satışa sunacak.

Satış öncesinde Avea İletişim Merkezleri aracılığıyla müşterilerinden ÖN talep toplamaya BuGün itibari Ile başlayan Avea, müşterilerini özgürleştiren SEÇ CİHAZ KAMPANYASI Çırak sunulacak Olan iPhone'a Özel birbirinden CAZİP kampanya tekliflerini 14 Aralık'ta açıklayacak.

Müşterilerine istedikleri Akıllı ile CİHAZI istedikleri kampanya teklifi Ile gidilen İMKANI sağlandıklarını belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk "Ülkemizde merakla Beklenen iPhone5'i tum müşterilerimizin ihtiyacına Uygun ve avantajlı Öğren alternatifleri Ile sunacak olmanın gururunu YAŞIYORUZ. Müşterilerimizi oğlu teknolojilerle, sade, EKONOMİK ve çeşitli tekliflerle buluşturuyoruz, onu Zaman'a MÜŞTERİ odaklı düşünüyor, onların ihtiyaçlarına GÖRE FARKLI ve Ürün ve Hizmetler A.Ş. geliştiriyoruz. Yenilikçi ve özgürlükçü anlayışımızı CİHAZ kampanyalarımıza da taşıyoruz "Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder