Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Nokia Devrim Yaratiyor

Nokia apple nin önüne geçmek için tüm fabrikasindaki mühendislere mesaj göndererek biran önce yeni tasarimli şık bir nokia üretilmesini istedi.


Nokia Yeniden tırmanışa geçtiği Akıllı ile telefon satışlarıyla, Bir kez DAHA sektöre merhaba Demis durumda. Nitekim Nokia, Bir dönemlerin onu anlamda öncüsü konumunda Olan BIR markaydı ve yaptığı en Önemli'de ise, Probably de günümüzde safra Hala kulaklarımızdan silinemeyen klasik Nokia melodisiydi.
 
Orijinalini olarak "Bratislava Senfoni Orkestrası" tarafmdan yazılmış Olan 25 Genuine Nokia telefon melodisinin, yapilan BIR araştırmayla günümüzde en Iyi İkinci Öğretim melodi grubuna gerilemiş olmasıysa, fimrayı kızdırmışa benziyor ... Ayşe Gune Kadar melodi denildiği Zaman'a akla orijinalini GELEN isim Olan Nokia, gun icerisinde Tam Tamina 55 Kisi bulunan antivirus BIR Orkestra Ile anlaşmış durumda. Nokia'nın He bestekarları tarafmdan yazılan eserler, met antivirus Orkestra Ile Bambaska BIR müzik şölenine dönüşüyor.
 
Firmanın antivirus modellerinde kullanılacak Olan melodilerden ve bazıları imkb Şimdiden Nokia Lumia 920 Lumia 820 modellerine Entegre edilmis durumda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder