Translate

7 Aralık 2012 Cuma

En İlgin Cin telefonlari

Dünyanin en ilginc cin telefonlari akilli telefon dünyasinda kisa sürede bir numara oldu.


Yılbaşında sevdiklerinize Lumia 920, iPhone 5 Daha yaygın Galaxy S3 Gibi İZLENENLER, herkesin elinde Olan (Daha yaygın olmasi muhtemel) Bir telefon Almak istemiyorsanız, çinli tasarım harikası ceplere BIR Göz atmaya ne dersiniz? Işte sevgilinizin, arkadaşınızın Daha yaygın kardeşinizin hayatını renklendirecek tr Eklendi ilginç 10 çinli cep:
 
Babiken C8 4 SIM Kartli cep: CIFT SIM Kartli cepler bazılarımızın işini Görebilir. Ancak fazlasıyla degisken kullanıcılar bununla yetinmeyeceklerdir. Babiken'in C8 cebi 4 SIM kart slotu, FM Radyo, LED ışık, ses ve videoyu dönüş çalma Gibi Özellikler sunuyor.
 
GT Ferrari Begin: Digital'in GT Ferrari cepleri, tasarımı biraz abartıp ceplerine Otomobil şekli vermis başlayın.
 
BPhone TV tuner cep: TV Tuner özelliğine Sahip cep, 5 inç'lik 800x480 Ekrana Sahip. Cebin Wi-Fi, GPS Gibi Özellikleri de bulunuyor.
 
C99 Yıldız: Yıldız şeklindeki met cep, 240x320 piksel ekran, bluetooth, el yazısı ALGILAMA Gibi Özellikler sunuyor. Cebin MSN uygulaması, BIR Medya çalıcısı ve FM RadyoSU Sabancı bulunuyor.

Concox GPS GK301 Teddy: Concox tarafmdan "Sevimli BIR bebek Ayi ve Renkli BIR tasarım, çocukların ilgisini çekecek" sözleriyle açıklanan cep, GPS Ile çocuğunuzu Takip etmenizi sağlıyor.
 
Jinpeng A1308 kalp şekilli cep: Bayanlara yönelik BIR cep Olan Jinpeng A1308, şekli, pembe rengi ve düğmeleriyle EŞSİZ BİR tasarım sunuyor. Sevgiliniz, met pembe plastik cebi simsiyah BIR iPhone'dan DAHA Eklendi çok sevebilir.
 
I5 Lapland Tech: Android 2.3.6 Ile çalısan cep CIFT SIM Karti Destegi Ile Geliyor, RadyoSU Sabancı imkb KULAKLIK olmadan çalışabiliyor. Cihazın ismindeki "i5", iPhone 5 Ile "benzerliğinden" madeni parayı almayı deniyor Olsa Gerek.

N688 Saat telefon: "Saat telefon" kategorisinde birçok cin Üretimi cep bulmanız mumkun. N688, Java oyunlarını çalıştırabilen, müzik çalabilen BIR Saat telefon. Görüşmelerinizi imkb BIR bluetooth KULAKLIK Ile yapıyorsunuz.
 
Shenzhen Hop Sanayi, 40.3 gramlık Cebin dünyanın en Hafif cebi oldugunu iddia Ediyor: Nova EC107 takas. CİHAZ o Kadar Küçük'ün ki, microSD karti slotu, disari Doğru uzayabilen USB fişinin içerisine takılıyor.
 
Concox GK3537: Engebeli tasarıma Sahip cep, CIFT SIM, Entegre walkie-talkie, Aydınlatma Işığı Gibi Özellikler sununuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder