Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Galaxy Note 2 ye Japon Rakip

Galaxy note 2 ye en güclü rakipler bu seferde japon iş adamlarinin şirketinin ürettiği bir telefonfabrikasi oldugunu acikladilar.Ama bizce karsilastirilamaz bile.

Ekim ayında Huawei'nin 6.1 inç'lik BIR cep üreteceğine Dair söylentiler, şirketin BIR Üst Düzey yöneticisinden GELEN açıklamayla kuvvetlendi.
 
Huawei Adını taşıyacağı iddia Edilen Cebin 6.1 inç'lik 1080p çözünürlüklü BIR ekranın next to four çekirdekli 1.8GHz işlemci ve 2GB RAM taşıyacağı iddia ediliyordu "Mate Ascend". Huawei Baskan yardımcısı Yu Chengdong imkb Çarşamba GÜNÜ şirketlerinin önümüzdeki sene Büyük ekranlı BIR telefon piyasaya süreceğini söyledi.
 
Chengdong, cin web sitesi Weibo'da yaptığı açıklamada Huawei'nin antivirus cebinin Galaxy Not 2'den DAHA ve ince DAHA Güçlü olacağını iddia Etti. Chengdong, "Ascent Mate" Ismini anmasa da anlattığı CİHAZ, DAHA once dedikoduları yapilan CİHAZI anımsatıyor.
 
Eklendi ilginç Olan imkb Chengdong'un Weibo'daki gönderisini BIR Galaxy Not 2 Ile paylaşmş olmasi. Not 2'yi Huawei'nin "Cebini" DAHA da iyileştirmek üzere araştırmak for kullandığını söylüyor Chengdong.
 
Ascent Mate'in Galaxy Not 2'den DAHA Uygun'un BİR FİYATA satışa sunulacağı da iddialar arasında. Huawei'nin "phablet" ini Ocak ayında CES 2013'de görmemiz muhtemelen..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder