Translate

7 Aralık 2012 Cuma

S4 Rakiplerine Tas Cikartti

Samsungun beklenen telefonu galaxy s4 rakiplerinden daha dayanıklı cikti.Bircok teste mağruz kalan s4 iphone 5 i solladi.Ne zaman türkiyede gibi sorular cevap bulamadi.


Eklendi sadece Birkac Hafta once 5 inç'lik Droid DNA'yı satışa Sünen HTC'nin 2013'ün orijinalini çeyreğinde yine 5 inçlik BIR cep Ortaya çıkarcağı söyleniyor.

BİRDEN fazla kaynaktan GELEN bilgilere GÖRE Tayvan merkezli sirket, "HTC M7" üzerindeki çalışmalarını hızla sürdürüyor. HTC'nin 4-5 Milyon Birim üretmek üzere hazırlıklara basladigi söyleniyor. M7'nin detaylarıyla ilgili henüz Eklendi çok fazla Bilgi henüz yok, ancak Cebin 2013'ün orijinalini çeyreğinde yayınlanacak olmasi, onun Samsung'un Galaxy S4'üne kuvvetli BIR Rakıp olabileceğini gösteriyor.

HTC M7'nin alüminyum Tek Parca kasaya Sahip olacağı söyleniyor. Bunun next to Cebin 5 inç'lik HD çözünürlüklü BIR Ekrana, Qualcomm APQ8064 four çekirdekli işlemciye ve 13MP kameraya Sahip olacağı söyleniyor.


Apple ve Samsung'un rekabeti karsisinda difficult Zamanlar geçiren HTC, Probably de M7 Ile 2013'de TEKRAR power kazanabilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder