Translate

12 Aralık 2012 Çarşamba

Apple ve HTC ortak mı oldu?

Geçtiğimiz dönemde Apple ve HTC arasında yapılan ortak çalışma anlaşması oldukça büyük ses getirmişti. Anlaşmanın birkaç detayına geçtiğimiz gün içerisinde ulaşıldı.

Geçtiğimiz dönemde Samsung’un Apple ve HTC arasında yapılan anlaşmaya ilgisi haber konusu olmuştu ve firma bu anlaşmanın mobil telefon üreticilerini zor durumda bırakacağı konusunda şüpheleri vardı. Yapılan dedikodulara göre Samsung firmasının avukatları HTC ve Apple arasında yapılan anlaşmanın metnine ulaştı. Avukatların anlaşma detaylarını kırpılmış belgelerden elde ettiği ve ortaya çıkardıkları dokümanları PDF formatına dönüştürdükleri söyleniyor.


Samsung avukatlarının tüm belgeyi görüntüleyemediği gelen bilgiler arasında. Çünkü belge kırpılmadan önce yazların üzeri koyu renkte kalemlerle çizilmiş ve okumak oldukça zor veya imkansız. Belgelerden ortaya çıkan sonuca göre HTC yapılan bu anlaşma için Apple’a belli bir miktarda ödemede bulunmuş. Yapılan ödeme banka transferi ile resmi yoldan yapılmış. 140 sayfalık anlaşma metninin içerisinde uluslararası birlikteliklerin altı çizilmiş ve bazı konularda yargı yolunun önü kapatılarak beraberlik sağlanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder