Translate

12 Aralık 2012 Çarşamba

Sony Mobile’dan çılgın 2013 projesi

Akıllı telefon pazarının iddialı oyuncularından Sony, 2013 yılına bomba gibi hazırlanıyor. 3GB RAM, Cortex-A15 tabanlı işlemci ve 6inçlik ekran gibi özelliklere sahip modeller ile rekabet kızışacak.

2012 yılında ciddi bir değişimden geçerek İsveçli ortağından ayrılan Sony Mobile, geride bırakmaya hazırlandığımız yıl içinde tamamen kendi çizgilerini taşıyan geniş bir ürün yelpazesi ile karşımıza çıkmıştı.
2013 yılı planlarının konuşulmaya başladığı şimdilerde Sony cephesinden de ciddi söylentiler yayılıyor. Sizlerin de tahmin edeceği gibi dev ekranlı modeller çok konuşulanlar arasında ancak bahsi geçen özellikler dudak uçuklatacak cinsten.


Sony Xperia 4


Yeni yılda akıllı telefonlarına isimlendirme adına bir standart getirmeyi planlayan Sony, rakamsal ifadeler ile akıllı telefonlarının tanınabilirlik anlamında bir kimlik kazanmasını istiyor. Xperia 4, Xperia 5 ve Xperia 6 olarak adlandırılacak cihazlardan Xperia 4, 4inçlik 720p HD ekran ile kullanıcılara sunulacak.
Donanımsal olarak da bir hayli tatminkar olacağı ifade edilen telefonun özellikleri arasında 12 megapiksellik arka kamera, Qualcomm Snapdragon MSM8960T işlemci, 1.5GB RAM, microSD bellek kartı desteği, 16GB dahili depolama ve 1800mAh kapasiteli pil yer alıyor. Sony’nin bu cihaz ile Nexus 4’ü hedef aldığını söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder