Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Kablosuz Şarj dönemi basliyor

Artik telefonlarida kablosuz şarj edebileceğimiz dönem basliyor.Yeni gelecek teknoloji kapimizda.

Ve KABLOSUZ SARJ ÖZELLİĞİ oldukca Uzun BIR süredir gündemde Hemmen Hemmen herkesin hevesli sekilde beklediği BIR Özellik. Şimdilik KABLOSUZ SARJ işlemi for geliştirilmiş two farkli Teknoloji var ve üreticiler istekleri doğrultusunda tercih yapıyorlar. Farkli yaklaşımlarıyla tanıdığımız Apple cephesindeyse Eklendi çok DAHA Büyük BIR yenilik SÖZ konusu.
 
Qi ve WICC olarak adlandırılan Min.UB two standartta bobinler kullanılıyor ve İndüksiyon Akimi Ile Sarj işlemi sağlanıyor. Akıllı ile cihazlarınızı Sarj etmek for Mutlaka ve Mutlaka yüzeye BIR Temas sağlamalısınız. Yurtdışında yapilan oğlu uygulamalarda sıkça tercih Edilen mekanlarda Uygulama devreye alındı. Bir'in Starbucks ziyaretinde telefonunuzu masaya koyarak Sarj işlemini başlatabilirsiniz. Teknoloji dünyasındaki Bazi uzmanlar SÖZ konusu teknolojilerin Halen Temas gerektirmesi nedeniyle "kablosuzluk" kavramı Ile çeliştiğini savunuyor. Örneğin telefonunuz cebinizdeyken Min.UB Teknolojiler hicbir İMKB yaramıyor.
 
Yerel Bilgisayar Ortamı olarak adlandırılıyor ve Tam anlamıyla KABLOSUZ sekilde Sarj yapabiliyor yılında Apple'ın geliştirdiği sistemse Kablosuz Güç Kullanımı. Ve Min.UB teknolojilerin Tam aksine Temas gerektirmiyor Çanta içindeki ya da cebinizdeki Cihazlar uzerinde safra etki sağlanabiliyor. Teknoloji NFC Temelli olduğundan isteğe Bagli sekilde KULLANIMI kısıtlandırabilmek mumkun. Ote Yandan NFC Cihazlar etek ALICI, etek de Verici olarak çalışabildiğinden kapsama Alani da KOLAY bir sekilde genişletilebilecek. Yelpaze genişletildiğinde uzaktan Kumandalar, klavyeler, fareler ve Daha birçok CİHAZ Ayni Anda Sarj edilebilecek.
 
Basit cihazların ARTIK prizden Haddini sekilde çalışabilme ihtimali de yükseliyor. Kredi Karti Daha yaygın farkli cihazların antivirus teknolojiden NASIL etkilenebileceği imkb henüz testi Aşamasında. ARTIK Apple'ın antivirus ürünlerinde SÖZ konusu teknolojiyle tanışmaya Hazır olun Çunku Detaylar yeterince netleşmiş durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder