Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Microsofttan Ucuz Akilli telefonlar

Microsoft dünyasinda şimdide yeni akilli telefonlarin gelişi ve fiyatlari konuşuldu.Fiyatlari 150 tl civarinda olacaği beklenen akilli telefonlar bekleniyor.


Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleşen Microsoft Bilişim Zirvesi 2012'nde konusma yapan Özmen, Microsoft'un kurumlara Eklendi çok sesliliği yönetilebilmeleri for geliştirilen en yenilikçi Çözümleri sunmaya çalıştığını ifade Etti. Özmen, MOBILITE, nedir sosyal Ağlar, bulut bilişim ve Büyük VERİ olarak sıralanan four mega trendi konusunda kendilerini Hazır hissettiklerini söyleyerek, kurumlara met antivirus çağda competetion etmelerini sağlayacak ve met rekabeti fırsata çevirecekleri Yeni Ürün ve Hizmetleri English olarak sunduklarına dikkati Çekti.

Türkiye'nin Genç nüfusunun önündeki tum engelleri kaldırmak ve antivirus Ş fırsatları yaratmak for çalıştıklarını Dile getiren Özmen, "Türkiye'nin önündeki Önemli'de tehditlerden Biri Olan siber saldırılara karsı Kamu Ile Birlikte Hareket etmeye çalışıyoruz. Kamunun Numerical dönüşümü BİRİNCİ önceliğimiz "diye konuştu.

Özmen, çalışmalarını Eklendi sadece İstanbul'la sınırlamadıklarını, KOBİ'lere Büyük Yatırımlar yaptıklarını belirterek, met çalışmaların sonucunda Türkiye'nin oğlum 3 yil gun icerisinde 2 kere, Microsoft Dünyası'ndaki en Iyi Ülke'nin seçildiğine dikkati Çekti.

Akıllı ile telefonları ucuzlayacak

Özmen, günümüzde şirketlerin birçok departmana Sahip oldugunu ve verilir.And arasında iletisim kurmanın Windows 8 DAHA KOLAY Hale gelebileceğini belirterek, "BuGün Akıllı ile telefonları 1500-2000 bin lira civarında fiyatlara Sahip. Şirketler çalışanlarına met Cihazları vermekte zorlanıyor. Şubat ayında 150-200 liralık telefonları çıkacak, verilir.And 1500-2000 liralık telefonlarla Ayni platformlara Sahip Olacak "diye konuştu.

Microsoft'un Türkiye'ye deger verdiğini, Türkiye'nin Windows 8 lansmanının yapıldığı 19 ülkeden Biri oldugunu vurgulayan Özmen, Microsoft'un ayrıca Türkçe klavyeye de Büyük importance verdiğini, uygulamaların da Türkçe kullanima sunulduğunu kaydederek, met durumun Türkiye'ye Teknoloji konusunda masaya settlement İMKANI sağladığını kaydetti.

Özmen, Türkiye'nin teknolojiyle Birlikte brezilya, Rusya, Hindistan'da ve Çin'i yakalayabilmesinin hayal olmadığını ancak su anda met ülkelerin Teknoloji yatırımlarının Eklendi çok gerisinde olduğunun altini çizerek, "brezilya, Rusya, Hindistan'da ve Çin'in Teknoloji Yatırımları, Türkiye'nin Teknoloji yatırımlarından 4-7 kat DAHA fazla "ifadelerini kullandı.

Zirvede, Türkiye'nin Dijital geleceğini biçimlendiren Çözümler ve Başarı Öyküleri de anlatılırken, 4 ana Başlık Altında (Windows, Office, Sunucu-Araçlar ve Bulut) birçok presentation gerçekleştirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder