Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Android Güvenligi ile Sasirtti

Akilli telefon dünyasinda android güvenliği ile herkesi şaşirtiyor.Belirli yerlerde İphone 5 ide geçen güvenlik sistemi herkesi şaşirtti.


Android'li cihazınızda ONU kullanmanıza engel Olan sorunlar yasiyorsaniz ve bunun oğlu zamanlarda yüklediğiniz BIR uygulamadan kaynaklandığını düşünüyorsanız, ONU guvenli modda başlatabileceğiniz biliyor muydunuz?.
 
Cihazınızı guvenli modda başlatmak for izleyebileceğiniz two ışletiliyor var. Android 4.1 Daha yaygın DAHA Üzerine sahipseniz, power seçenekleri Ekrana gelene Kadar Basili TUTUN. Power seçenekleri göründüğünde power düğmesine Uzun dokunun. Simdi telefonunuzun boyutu ONU guvenli modda açmayı TEKLİF etmesi gerekiyor.
 
Ayşe yöntemin çalışmadığı ceplerde ve Daha Eski telefonlarda imkb telefonunuzu Baştan baslatın, telefonunuz açıldığı sırada ses ve işçi ve Kisma düğmelerine Ayni Anda havzası ve Basili TUTUN. "Güvenli mod" sözcükleri ekranınızın alt tarafında belirecektir.
 
Telefonunuzda kilitlenme, Donma, pilin Çabuk tükenmesi Gibi sorunlar varsa, met sorunların oğlu zamanlarda yüklediğiniz BIR uygulamadan kaynaklanıyor olmasi muhtemel. Cebinizi guvenli modda başlattıktan later oğlu yüklediğiniz Uygulamaları kaldırmayı deneyin. Sorunu gideremiyorsanız, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder