Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Duracell Artik Akilli Telefon Bataryasi Yapiyor

Pil deyince akla gelen ilk isimlerden panasonic ve duracelldir.Panasonic bu sefer duracellin önüne geçemeyerek duracellin akilli telefon bataryasi üreteceğini acikladilar.

Duracell'in antivirus Duracell 1150 mAh ve Duracell 1800 mAh taşınabilir Sarj Aletleri, Akıllı ile telefonlardan taşınabilir müzik dinleme cihazlarına Kadar mikro ve mini USB girişleri Ile Sarj edilebilen tum cihazlara Backup energy sağlıyor.

Yeni Duracell 1150 mAh ve Duracell 1800 mAh Taşınabilir Sarj Aletleri, herhangi BIR USB girişinden Sarj edilebiliyor. Ayrıca Duracell'in tr Güçlü USB Sarj aleti niteliğindeki 1800 mAh Taşınabilir Sarj Aleti, herhangi BIR Elektrik prizinden de basitçe Sarj edilebiliyor.

Duracell Taşınabilir Sarj Aleti Ile Cep Telefonlarında 5 Saate Kadar Ekstra KONUSMA!

Duracell'in tr Güçlü taşınabilir Sarj aleti Duracell 1800 mAh, Akıllı ile telefonlarda, 5 saate Kadar Ekstra konusma suresi sağlıyor. Duracell 1800 mAh, Blacberry ve iPhone Gibi Akıllı ile telefonların Yanı Sira taşınabilir müzik Calar ve Bluetooth'lu KULAKLIK cihazlarında da kullanılabiliyor.

Duracell'in taşınabilir Sarj Aletleri, Türkiye genelindeki Cep Telefonu sales district ve e-ticaret sitelerinde tüketicilere sunuluyor. Ürünlerin TAVSİYE Edilen KDV Hariç sales Fiyatlari; Duracell 1150 mAh for 53,3 TL, Duracell 1800 mAh for 81,18 TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder