Translate

7 Aralık 2012 Cuma

Galaxy S4 Yada Project J Modeli

Samsung yaptiği aciklamaya göre ya galaxy s3 den galaxy s4 üreteceğiz yada galaxy project j modelini piyasaya süreceklerini acikladilar.

Dünya çapında Önemli'de BIR Başarı yakalayan Galaxy S3'ün ardından Samsung, Galaxy S4 uzerinde çalışmaya Başlamış Olsa Gerek. Oğlu sızıntılar, Kore merkezli şirketin S3'ün Devami Olacak, "Proje J" Adina Sahip BIR cep uzerinde çalıştığını söylüyor Kod.
 
Pazartesi GÜNÜ Ortaya Çıkan raporlara GÖRE Samsung'un BIR sonraki amiral gemisi, Nisan 2013'de çıkacak. Ayşe antivirus Rapor, Cebin önümüzdeki ay CES 2013'de tanıtılacağına Dair söylentileri COPE atıyor. "Proje J" Kod Adını taşıyan Galaxy S4'ün 5 inç'lik 1080p Ekrana, 2GB RAM'e ve 13MP Arka Yuz kamerasına Sahip olacağı söyleniyor.
 
Ayni Rapor, Galaxy Not 2'nin "DAHA hesaplı" BIR sürümünün olan Avrupa pazarına yakında sunulabileceğini de söylüyor. Ayşe DAHA cheap modelde kalem ve ekrandan vazgeçileceği iddia ediliyor AMOLED.
 
Oğlu BIR söylenti imkb Samsung'un Asus'un Transformer serilerine Rakip Olacak, QWERTY klavye istasyonlu 13.3 inç'lik BIR tablet uzerinde çalıştığı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder