Translate

29 Kasım 2012 Perşembe

2012 in En guclu Robotu!

2012 yılının en güclü robotuna aday bu robot gösterildi.İnsan avcisi olarakta bilinen bu robot insanlarin büyük ilgisini cekti.

ABD BASKANI Barack Obama, serbest düşüşle ses hızını Aşan Felix Baumgartner'in bulundugu 40 kisilik ADAY listesinin en DIKKAT ceken ismi NASA'nın Keşif amacıyla Mars'a yolladığı Merak Rover Oldu.

Dergiden yapilan açıklamada "Güzel Hatta harika BIR otomobiliniz olabilir. Ancak otomobiliniz Olsa Olsa ancak Güneş Sistemi'nin en Iyi İkinci Öğretim aracıdır" denildi.

NASA Ekibi kızıl gezegenle ilgili insanoğlunun ufkunu genişleten Curiosity'ye met Zamana Kadar BİR KİŞİLİK kazandırmak for uğraştı. Özellikle Curiosity'nin Sanki He yazıyormuş Gibi gözüken Twitter hesabından yayımlanan 'Burada Eklendi çok yalnızım' Gibi Mesajlar met çalışmanın BİR Parçası Oldu. Kuşkusuz Curiosity'nin Yilin İnsanı 2012'nin adaylarından Biri olmasi en cok NASA'yı sevindirmiştir.

Zaman Dergisi 2011'de Şikayet etmeyip Dünya genelinde (özellikle Arap Baharı ülkelerinde) Değişim yaratan 'protestocuları', 2010'da imkb Facebook'un Kurucusu Mark Zuckerberg'i 'Yilin İnsanı' seçmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz