Translate

29 Kasım 2012 Perşembe

Bilgisayar Oyuncularina Ozel Kulaklik

Telefonfabrikasi yaptiği bir araştirmaya göre bilgisayar oyunlarini oynayan genclere artik özel kulaklik mikrofonlu ve ayrica kablosuz kulaklik geliştirilen şirketleri buldu.

KULAKLIK ve mikrofonlu KULAKLIK üreticisi SKULLCANDY, Xbox 360 ve Playstation 3'ün Yanı Sira, PC ve mobil cihazlarda kullanılabilen en antivirus oyun kulaklığını sundu. PLYR2 Kulaklığı, Skullcandy'nin met Yıl Içinde piyasaya süreceği two oyun başlığından ilki OLMA özelliğini taşıyor.

PLYR2'nin tr Büyük ÖZELLİĞİ, KABLOSUZ BAĞLANTI özelliğiyle oyunseverleri kabloların hacimdeki oldugu Sinirli alandan kurtarması degil. 2.4GHz KABLOSUZ KULAKLIK, Ayni zamanda Skullcandy'nin kendisine Özgü Olan Yüce Sound teknolojisine Sahip. En Iyi bas ve ses kalitesini Sünen met teknolojinin Yanı Sira, kulaklığın He mikrofonu, Sesi kapatma ve AÇMA tuşu ve three Ayri ekolayzır Ayar Modu bulunuyor.

Spor ve oyun DÜNYASININ etkileşiminden ilham alan SKULLCANDY, ürünlerine de met birlikteliği yansıtıyor. Şirketin pazarlama ve Yaratıcılık biriminin Baskan yardımcısı Nate Morley, "Oyunseverler aksiyon oyunlarını, Statistics imkb oyun oynamayı seviyor. Bu yuzden onlara en oğlu Teknoloji Ürünler sunmaya çalışıyoruz. SLYR, PLYR2 ve PLYR1 SKULLCANDY KENDİNE teknolojisini barındırıyor onun two kesime de hitap Ediyor "Dedi Daha önce sahiptir.

Skullcandy.com 'da satışa sunulacak Olan PLYR2'nin, beyaz ve sarı-Siyah renklere Sahip two modeli bulunuyor. Eger Sipariş vermek isterseniz e-mail adresinizi girerek cihazın satışa başlanacağı tarihten haberdar olabileceksiniz. Öğren imkb 129.95.

SKULLCANDY, met Yıl sona ermeden 2.4GHz KABLOSUZ SES erişimi Olan Dolby Surround Sound 7.1 PLYR1'i de sunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz