Translate

29 Kasım 2012 Perşembe

İntelden ileri teknoloji haberi

İntel yeni nesil işlemcileriyle en on sıraya geçtikten sonra şimdide bir i9 mu bekleniyor.eğer i9 islemci cikarsa artilk i5 ve i7 lere ilgi azalir gibi.

Konferans Çırak Intel, ultrabooklardan Akıllı ile telefonlara, tabletlerden Araç ICI Eğlence sistemlerine, teknolojideki antivirus eğilim ve gelişmeleri katılımcılarla paylaştı. "Yeni dünyaya Hazır Mısın?" Sloganıyla gerçekleştirilen konferansta, teknolojinin gelecekteki FARKLI KULLANIM ALANLARI, bunların human hayatına etkileri ve yaratacakları antivirus fırsatların anlatıldığı etkinlikler düzenlendi.

Konferans, "Bilişim / Teknoloji Bayileri", "Zincir Mağazalar" ve "Telekom Operatör Bayi ve Satış district" başlıkları Altında gerçekleşti.

"Intel, cihazlara power katıyor"

Konferansta Konuşan Intel Türkiye Genel müdürü Burak Aydın, "Intel, ultrabooklardan tabletlere, Akıllı ile telefonlardan Gömülü sistemlere Kadar onu Alanda cihazlara power katıyor" Dedi.

Dünyada su anda 2 Milyar internet kullanıcısı bulunduğunu anlatan Aydın, kullanıcıların onu Yerden onu Zaman'a Bagli OLMA isteklerinin hızla arttığına dikkati Çekti.
Aydın, 2020 yilinda Dünya uzerinde Internete Bagli en az 20 Milyar CİHAZ olacağını, geleceğin antivirus DÜNYASININ internetle şekilleneceğini kaydederek, Intel'in de cihazlarını Yeniden şekillendirdiğini, antivirus CİHAZ ve Teknolojiler ürettiğini ifade Etti.

Sosyal medyanın giderek güçlenmesine İşaret eden Aydın, Televizyon programlarının safra "Twitter" etrafında döndüğünü, Siyaset meydanı Gibi programların sorularının da met sekilde geldiğini, gençlerin Olayları ve haberleri "Twitter" uzerinden Takip ettigini söyledi.

Aydın, ayrıca "Bilgisayar Oldu mü?" Gibi soruların yanılsama olduğunun altini çizerek, bilgisayarın orijinalini çıktığı Gündem adlı Beri met tarz sorulara maruz kaldığını, bilgisayarların ölmediğini, Şekil değiştirip, evrim geçirdiğini savundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz