Translate

29 Kasım 2012 Perşembe

Microsoft'un Surface Tableti Teste Girdi

Microsoft'un Surface  tableti teste girdi.Önce soguğa Karşı sonrada sicaga Karşı ve Basina gelenleri tahmin etmek safra istemezsiniz.

Teknoloji devlerinin ürünlerinin maruz kaldığı dayanıklık yapılan test cihazların BIR nevüs KULLANICI Gozunde dayanıklılığını Gözler önüne Serse de, Microsoft'un Surface isimli tabletinin Başına gelenler 'met kadarı da fazla' dedirtti.
CNET'in Yüzey uzerinde gerçekleştirdiği BIR dizi testte cihazın oğlu Derece Dayanıklı oldugu görüldü. Orijinalini etapta buzdolabına konulan CİHAZ two Bucuk saat İşlem Sıfır derecenin Altında bekletildi, ancak cihazda herhangi BIR sorun meydana gelmedi.

250 fırında ısıtılan CİHAZ, Bir saat İşlem süresince met ısıya maruz Kaldı derecede. Fırından çıkarılan cihazın ekranında onu ne Kadar bozulmalar meydana gelse de çalışmaya Devam Etti.

Tabletin Halen çalıştığını Gören CNET editörleri de çareyi cihazın Üzerine Sarap dökmekte Buldu. Şarabın Üzerine dökülmesiyle Yüzey kullanılamaz Hale gelirken, editörlerin bitmek bilmeyen 'acımasız' yapılan test de met sekilde oğlu Buldu.

DAHA once de iPhone Basta OLMAK üzere Galaxy SIII ve birçok İZLENENLER telefon çeşitli testlere maruz kalmış, kimisinin ekranı parçalanırken kimisi de eriyip kullanılamaz Hale gelmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz