Translate

27 Kasım 2012 Salı

LG İflasa mi Gidiyor?

Akilli telefon dünyasinda bir numara olan lg iflasa doğru gittiği öğrenildi.İphone 5 cikmasiyla lg ye azalan ilgi cabasi.Nexus 4 ü cikarttiktan sonra iflas eşiğinde olan lg bu durumdan kurtulacakmi?

Google'ın LG Ile ortaklaşa ürettigi Nexus 4 cebinde BIR "tıslama" Sorunu oldugu iddia Edildi.
 
Phandroid'in raporuna GÖRE az, ancak "giderek firmware" sayıda KULLANICI, Nexus 4'lerini kullanmadıkları zamanda safra ondan BIR vızıltı Sesi geldiğini söylüyor. Bahsedilen ses, Eklendi sadece telefona yakin mesafedeyken duyulabiliyor. Android Sorunlar sayfasında sayıları 80'i Gecen kisi tarafmdan Dile GETİRİLEN sorun, telefon UÇAK modundayken safra Devam Ediyor. Kullanıcıların söylediklerine GÖRE SES, HIC kesilmiyor; dolayısıyla donanımsal BIR sorun olmasi DAHA muhtemel.
 
Bazi kullanıcılarda sorun DAHA da İleri düzeyde yaşanıyor ve sesli görüşmelerde de "tıslamalar" meydana madeni parayı almayı deniyor.
 
Ses olarak rahatsızlık vermesinin Yanı Sira, pilin DAHA HIZLI tükenmesine de Yol açabileceğini gösteren sorunun tum Nexus 4'lerde oldugunu Söylemek power, zira telefonundan Memnun Olan ve sorun yaşamayanlar da var. Google ve LG imkb şimdiye Kadar şikayetlerle ilgili herhangi BIR Açıklama yapmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz