Translate

27 Kasım 2012 Salı

Facebook Calisanlari Android Kullaniyor

Facebook apple ile iç içe calisan bir grup oldugu bilinirken android işletim sistemleri kullanmaya zorluyor.Apple ise bu olanlara cok tepkili oldu.

Facebook, çalışanlarına iPhone dağıtmasıyla bilinen şirketlerden Biri. Ayşe Uygulama oğlu dönemde mobil cihazlara odaklanan şirketin iOS işletim sistemindeki uygulamasının başarılı olmasında rol oynadı Büyük. Ancak Ayni durum, Akıllı ile telefon piyasasının Yüzde 72'sini ele geçiren Android for Ayni seviyede degil. Ayşe sebeple başlatılan 'droidfood' Adlı projenin amacı, çalışanları Android uygulamasının geliştirilmesi for teşvik etmek.

Üye counter BIR milyarı Aşan Sosyal Medya AGI, Android based mobil CİHAZ kulllanıcılarından GELEN Bazi şikayetler Üzerine kolları sıvadı. Sirket Içinde başlatılan 'droidfood' KAMPANYASI, çalışanları Android platformunu kullanmaya teşvik Ediyor.

Facebook Konuyu o Kadar ciddiye alıyor ki, personeline Android based cihazlara geçmeleri yönünde uyarıda bulunan posterler kullanıyor.

"BASKI VAR!"
Çalışanlarının ARTIK ağırlıklı olarak Android based Cihazlar kullanmalarını ISTEYEN Facebook, böylece şirketin Android uygulamasındaki açıkların tespit edilmesini ve met Açıkları en kisa zamada kapatmayı istiyor.

TechCrunch sitesinin verdigi Haberde, Eklendi ilginç BIR iddia da var. Buna Gore, Facebook zaten Android based mobil Cihazlar kullanan çalışanlarına, Facebook ve Facebook Messenger uygulamasi kullanmaları for baski yapıyor. TecCrunh, Droidfood Yerine ", böcek Geri uçuşa Aracı" Hayata geçirilmesi ve kimseye BASKI uygulanmaması tavsiyesinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz