Translate

27 Kasım 2012 Salı

Max Payne 3 Yeni Haritasiyla Geldi

Max payne 3 oyunu yeni, haritasiyla piyasaya girdi.Grafigi ve eklentileriyle harika olan max payne 3 artik piyasada oyun hileleri ve oyun hatalari sitemizde yayinlanacaktir.


Max Payne oğlu Üyesi for çalışmalarını sürdüren yapımcılar, OYUNUN Multiplayer Modu for antivirus maps geliştiriyorlar serisinin.

Yapilan açıklamaya Gore, Max Payne 3'ün Multiplayer Modu for hazırlanan ve four antivirus HARİTA içeren paketin Delos Sahibi Ağrılı Anılar Olacak. Ayşe paketin en Eklendi ilginç özelliğiyse içerdiği haritalardan Biri sayesinde orijinalini Max Payne oyununa Dönüş yapabilecek olmamız. Paketteki haritalardan Roscoe Street Metro Ile orijinalini Oyuna Dönüş yaparken Marty'nin Bar, Üretim ve Gang Wars Ile oğlu OYUNDAKI mekanları TEKRAR Ziyaret edeceğiz vur. Pakette met four HARİTA dışında IMG 5.56 ve UAR-21 Adlı silahlar, antivirus avatarlar Hangover Burst Adlı BIR Özellik bulunacak. 9.99 $ / 800 Microsoft Puanı deger biçilen Paketi ÇIKIŞ Tarihi 4 Aralık olarak belirlendi.Birkac görüntüsünü paylaşalim..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz