Translate

27 Kasım 2012 Salı

Windows 8 Teste Girdi Sonuclari Burada

Heyecanla beklenen windows 8 sürümü teste girdi ve testin sonuclari da o kadar kötü değildi.Full windows 8 cok kaliteli.


Windows 8 ve Windows 8 işletim sistemlerini kullanan RT orijinalini Cihazlar CHIP Online test merkezine ulaştı ve ilgimizi ceken türden Ürün, açıkçası Lenovo IdeaPad Yoga Oldu. Hemmen two bilgisayarı da elimize aldık ve antivirus Windows'ların Bize Göster Neler Vaat ettiğine Göz Attik.
 
Levono, Ultrabook pazarına hitap edebilmek for 13 ve 11 inç'lik two IdeaPad Yoga modeli piyasaya sürüyor. Adından da anlaşılacağı üzere, IdeaPad Yoga, hareketli YAPISI sayesinde tablet olarak da kullanılabiliyor. Dokunmatik IPS uçbirimi 360 derece döndürüldüğünde Bir Anda Ultrabook'unuz tablete dönüşüyor.
 
Kaliteli two Menteşe sayesinde four farkli pozisyonda sabitlenebiliyor: Klasik Güvenlik Sistemleri, tablet, ya da çadır pozisyonu standı. Çadır ve pozisyonu fotoğraf En ve Video sunumları for idealdir standı.
 
Turuncu ya da Gümüş renk seçenekleri bulunan alüminyum kasalar, klavye ve touchpad'in bulduğu bölümün Siyah deri Ile kaplanması Ile Tamamlanmış.

Biri Küçük, diğeri Büyük ...

1.54 kg ağırlığa ve 17 mm inceliğe Sahip IdeaPad Yoga 13, 13.3 inç'lik çoklu Dokunmatik IPS Ekrana, CIFT çekirdekli i3, i5 ya da i7 işlemciye, 8GB'a Kadar RAM'e ve 256GB SSD'ye Sahip. Tabii ki Windows 8 önyüklü olarak madeni parayı almayı deniyor. Ve USB 2.0 3.0, HDMI, SD-Kart girişlerinin Yanı Sira KABLOSUZ olarak da Bluetooth 4.0 ve WLAN-n destekliyor. 720p kamerası imkb ekranın uzerinde yerleştirilmiş.
 
Ve Kompakt modeli IdeaPad Yoga 11 imkb Eklendi sadece 1,2 kg ağırlığında 16 mm inceliğinde. 11,6 inc çoklu Dokunmatik Ekrana Sahip. Windows 8 RT önyüklü olarak GELEN met modelde 64GB ve ARM mimarili four çekirdekli Nvidia Tegra 3 T30 işlemci bulunuyor SDD. USB 2.0 (2 adet), HDMI ve SD-Kart girişlerine Sahip, Kablosuz İletişim for Bluetooth 4.0 ve WLAN-n kullanıyor. Ayni sekilde 720p kamerası ekranın uzerinde konumlandırılmış.
 
Lenovo IdeaPad Yoga 13, 1.100 Euro Öğren etiketiyle, IdeaPad Yoga 11 imkb 800 € Öğren etiketiyle yurt dışında satışa sunuldu.

Lenovo IdeaPad 13 testte!

Onun ne Kadar Test ettiğimiz IdeaPad Yoga 13 i3 işlemciyle gelse de, Lenovo Ayni zamanda i5 ve i7'li versiyonlarının olacağını duyurdu. Ayşe Cihazları henüz testi edememiş olsak da i3 Ile aldığımız kriter skorlarından DAHA YÜKSEK sonuçlar elde edeceğimiz şüphesiz.
 
IdeaPad Yoga 13 - Core i3 modeli, PCMark 7'de 2688, 3DMark 06'da 3881, Cinebench 9.5 'ta 912 (CPU2) puan elde Ediyor. Quake 3'ü imkb Doğal çözünürlükte (1600x900) 191fps Gibi oldukca YÜKSEK akıcılıkta oynatabiliyor. Ofis İşleri, internette sörf ve Medya oynatmada imkb ortalama Ultrabook'lar Kadar BIR performans sunuyor.
 
Core i3 işlemci nispeten güçsüz ve Diger SSD'lere kıyasla DAHA slow Olan Micron-SSD, IdeaPad Yoga 13'ün Üst Seviye BIR performans sergilemesini engelliyor.

Lenovo IdeaPad 13: Ekran ve batarya

Ekran konusunda ikna oldugumuzu söyleyebiliriz, IPS panelin sağladığı 310cd/m2 parlaklık DEGERİ, standart ekranlardan neredeyse Yüzde 50 DAHA parlak (220cd/m2) ve Iyi BIR dama tahtası kontrası değerine Sahip (155:1); ayrıca Asiri YÜKSEK yürüt Kontrast rate 1577:1 .
 
Tam parlaklıkta 10 saate yakin pil ömrüyle tablet sıralamamızdaki tum tabletleri geride Bırakıyor Yoga 13 IdeaPad. Ayni zamanda Ultrabook olarak da islem görmesi gerektiği icin, ofis kullanımında 08:15 saat İşlem pil ömrü sundu. Diger Ultrabook'larla kıyaslandığında dinliyor tepesinde yer alıyor. Yapılacak oğlu konfigürasyonlarla Birlikte met ömrün DAHA da uzaması mumkun.

Lenovo IdeaPad 11 ve Windows 8 RT

Windows 8 RT, ARM mimarili işlemciler kullanan tabletlere Özel BIR Windows 8 sürümü. Orijinalini Bakista aralarında BIR Fark yok Gibi gözükse de met sizi aldatmasın. Ayni KULLANICI arayüzünü kullansalar da ("Modern UI", Eski adiyla "Metro") Windows 8 RT Eklendi çok DAHA limitli özelliklere Sahip. But kısıtlamaları BIR Yana bırakırsak, Windows 8 RT sayesinde kullanıcılar Büyük birader, Windows 8'e DAHA Çabuk alışacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz