Translate

29 Kasım 2012 Perşembe

En Hızlı Tren Japonlardan Geldi!

Dünyanin teknoloji siralamasinda birinci siralarda olan japonlar simdide dünyanin en hizli trenini insanlara sundu.Ayrica saatte 500 km hizla gidebiliyor.


Japonya, dünyanın en hizli trenini geliştirmeyi amaçlayan projesini açıkladı. Manyetik levitasyon treni (Magnev) sınıfı olaracak tren, saatte Tam 500 km speed yapabilecek. Japonya'nın başkenti Tokyo Ile Nagoya Kenti arasındaki 350 km'lik mesafeyi Eklendi sadece 40 dakikaya indirecek Olan trenin hizmete gireceği Yıl imkb 2027.

Onun ne Kadar GEC hizmete girecek Olsa da, Maglev hikayeleri L0 modeli olarak sunulacak tren, cone Rayli trenlerin geleceği noktayı Temsil etmesi Adina Eklendi çok Önemli'de BIR Proje olarak Kabil ediliyor. 1970'lerde geliştirilen Magnev Teknolojisi, trenin raylar uzerinde Temas etmeden ilerlemesini sağlıyor. Kısaca, Akım taşıma kapasitesi ilerleyen tren sürtünme sıfıra indiği for Eklendi çok DAHA Uzun mesafelere Eklendi çok DAHA HIZLI bir sekilde ulaşabiliyor.

Dünyanın en Hizli treni unvanı, onu ne Kadar hizmete girmese de Çin'in CRS Şirketi tarafmdan geliştirilen trene AIT. Altı vagona Sahip Olan ve bıçağa benzeyen tasarımıyla aerodinamik özelliğini artıran tren, Hafif plastik, magnezyum ALASIM ve Karbon fiberden yapıldı.

22.800 kW Enerji kullanan tren, Aralık 2011'de yapilan testte 500 km hiza ulaştı. Öncesinde, dünuanın tr Hizli treni rekoru CIN Yüksek'in Hizli Demiryolları'nın işlettiği trene aitti. Yolcu treni saatte 300 km speed yapabiliyor. Trenin kullandığı energy imkb 9.600 kW.

Japonların Yeni Nesil Magnev treninin 14 Vagonu olmasi ve bin yolcu tasimasi planlanıyor. Su bir for sorulan en Önemli'de Soru, bombs Gibi gidecek trenlerin bilet fiyatının ne Kadar olacağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz