Translate

27 Kasım 2012 Salı

Galaxy s4 Direkten Dondu!

Samsungun galaxy s3 ve galaxy note 2 3 den sonra galaxy s4 den de kötü haberler geliyor.Galaxy s3 fiyatlarini zorlicak gibi gözüküyor.


Samsung'un Gelecek Nesil Galaxy S serisinde kullanmayı planladığı 441ppi uçbirimi paneller, Samsung Ekran tarafmdan gerekli Teknolojik Altyapı oluşturulamadığı for Baska Bahara Kaldı.
 
Samsung'un henüz YÜKSEK çözünülürlüklü ekranların seri üretimini yapacak seviyede olmadığı belirtiliyor. Ustelik Koreli devin SÖZ konusu Teknoloji for 3M şirketinden Yardım istediği de GELEN Haberler arasında.
 
Yaşanan met sıkıntı, Samsung'un Gelecek Nesil amiral gemisi Galaxy S4'ün 441 ppi, tam HD AMOLED Ekrana Sahip olacağı dedikodularını zayıflatmış oluyor. Teknoloji devinin en Önemli'de rakiplerinden HTC, J Kelebek (5 inc 1080p) ve iPhone 5'in (326 ppi Retina) Sahip oldugu goruntu teknolojisine Bakacak olursak, Samsung'un 441 ppi Ile çıtayı BIR hayli yükseğe koymak istediği aşikar.
 
Ancak met ihtimalin gerçekleşmesi for Samsung ya met teknolojiyi Galaxy S4'ten sonrasına bırakacak, ya da Telefonu gerekenden DAHA Uzun Süre beklememiz gerekecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz