Translate

26 Kasım 2012 Pazartesi

Galaxy Note 2 Satışları 5 Milyon Oldu

Samsung'un mevcut ürün gamındaki en güçlü çözüm olan 5.5 inçlik tablet telefon Galaxy Note 2'nin kısa süre içerisinde 5 milyon satış başarısını aştığı açıkladı

IFA 2012 Berlin'de tanıtılan ve yaklaşık 2 ay önce piyasaya duyurulan Galaxy Note 2, an itibariyle Samsung'un en güçlü donanımına sahip çözümü olarak dikkat çekiyor.

Yenilenen PenTile dizilimine sahip 5.5 inçlik Super AMOLED HD ekran, 1.6 GHz hızında çalışan Exynos 4 Quad işlemci, 2 GB çift kanal RAM, Mali 400 MP GPU'su, 16 / 32 ve 64 GB dahili hafıza ve arttırılabilir hafıza seçenekleri, 3100 mAh devasa batarya ile donatılan Galaxy Note 2, tüketicilerden de iyi bir cevap almış durumda.

Şimdilik dünyanın 128 ülkesinde satışı yapılan Galaxy Note 2, 2 aylık süreçte 5 milyon adet satış rakamına ulaşmış durumda. 

Kasım ayının başında Samsung'un yaptığı açıklamayla 3 milyon adet satış yaptığını biliyorduk. 

Samsung'un yıl sonuna kadar 10 milyon satış rakamına erişebilme isteğini bildiğimiz Galaxy Note 2, satış başarısı açısından başarılı gitse de 30 milyonu aşan satışlarıyla Galaxy S3'ün şimdilik gerisinden gidiyor. Bunun da en büyük sebebi 5.5 inçlik büyük kasası diyebiliriz. O yüzden bu boyutlarda bir telefon için iyi bir satış rakamı olduğunu düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz