Translate

28 Kasım 2012 Çarşamba

LG den dokunmatik Ekran Devrimi

Telefon ve televizyon dünyasinda bir numara olan lg markasi akilli telefonlari ve nexus 4 ile dokunmatik devrimi yapti.


Var Olan Dokunmatik ekranlardan farkli olarak LG dokunmatik ekranları 10, 10 parmakla tutma, sürükleme ve kaydırma isleminin yapılmasına olanak tanıyor. Yeni ekranlar, Dokunmatik uçbirimi deneyimini yaşamak isteyenlere PC'lerini yükseltmeksizin met olanağı sağlıyor.

"Dokunmatik 10 ekran, Dokunmatik ekranda KULLANIM kolaylıgı sağlayan, LG'nin Yeni Nesil Dokunmatik uçbirimi üretiminde Endüstri Lideri oldugunu kanıtlayan inovatif BIR Ürün" diyen LG Ev Eğlencesiz Bölümü Bilişim İş BİRİMİ Başkan Yardımcısı JJ Lee, sözlerini Soyle sürdürdü: "Akıllı ile telefonları ve tabletler tüketicilerin Dokunmatik özelliklere coktan alıştığını gösteriyor. 10 parmak Dokunmatik ekranlarımız etkileşimli Islem yelpazesini genişletiyor. Met teknolojinin Yazılım geliştiricileri ve kullanıcılarını heyecanladıracağını düşünüyoruz. "

Ayni Anda BİRDEN fazla islem
LG dokunmatik 10 ekran, 10 parmağın Ayni Anda kullanımına olanak tanıyor. Böylelikle sürüklemek Daha yaygın çevirmek Gibi BİRDEN fazla Islem Ayni Anda yapılabiliyor. Ürün Ile kullanıcılar ayrıca uçbirimi klavyesinin de Içinde bulundugu Windows 8 özelliklerden faydalanabiliyor. LG dokunmatik 10 ekran, kalemle yazmaya yakin onun uyandıran kalemi Kalemi de destekliyor.

Microsoft WW OEM Pazarı Başkan Yardımcısı John Case, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "LG'nin Bilgisayar dünyasına 10 parmak Ile Dokunmatik Islem özelliğini katması gercekten harika BIR gelişme. LG'nin dokunmatik 10 ekranları kullanıcılara KUSURSUZ BİR Windows 8 Dokunmatik deneyimi sunacak "PCWM_4828539:. WP_0000003WP_0000003

23 inc LG dokunmatik 10 ekran, Sanal piyano, synthesizer ve telli çalıgılar Gibi müzik uygulamalarına Sahip. DAHA Büyük uçbirimi filmi İzleme, oyun Oynama ve çocukların Eğitim programlarını DAHA kefifli Hale getirirken Windows'un Dokunmatik Dostu Uygulamaları GENIS BIR yelpazede sunuluyor.
LG Dokunmatik 10 uçbirimi önümüzde ay Kore'de, DAHA sonraki aylarda da olan Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz