Translate

29 Kasım 2012 Perşembe

Windows 8 Hatalari Ve Duzeltme!

Windows 8 cikali cok olmadan hatalari ondan önde cikti.Windows 8 kapanma sorunlari ve mavi ekran hatalari ile geliyor.Windows 8 hatalari cözüldü.


Windows'un 8'i ve Surface'i Gecen ay tanıtan Microsoft, itiyor for Kaç sene Destek vereceğini coktan planlamaya Başlamış Olsa Gerek. Yazılım devinin Destek sayfalarına GÖRE Windows'un RT'li Yüzey ve Windows 8 for Kaç sene Destek sunulacağı belli Oldu safra.
 
Microsoft'un Destek sayfasi, Yüzey RT'nin "Yaygın desteğinin" 11 Nisan 2017'ye Kadar Devam edeceğini söylüyor. Destek sayfalarındaki BIR BASKA gönderiye GÖRE imkb Windows 8 for verilecek Destek, 9 Ocak 2018'de tamamlanacak. Ayşe tarihten later 10 Ocak 2023'e Kadar Devam edecek Olan "genişletilmiş Destek" dönemi başlayacak. Ayşe tarihlerin sirket tarafmdan DAHA da ileriye çekilmesi mumkun.
 
Microsoft'un deyimiyle "Yaygın Destek", işletim sisteminin Küçük ve Büyük Güncellemeler alabileceği dönemi tanımlıyor. "Genişletilmiş Destek" te imkb Eklendi sadece ucretsiz guvenlik güncellemeleri sunuluyor. Yüzey for ne Kadar "genişletilmiş Destek" sunulacağı Su bir belli degil. Yüzey dışındaki cihazlarda da kullanılacak Olan Windows'un RT'nin Yaygın desteğinin Ne Zaman Sona ereceği de henüz açıklanmamış durumda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz