Translate

26 Kasım 2012 Pazartesi

Nokia Lumia 920 neden 2 kat daha hızlı

Windows Phone 8 işletim sistemli yeni Nokia Lumia 920 akıllı telefon ilk kez ve sadece Turkcell’in özel teklifleriyle kullanıcılarla buluşuyor

Heyecanla beklenen dünyanın en yenilikçi akıllı telefonu Nokia Lumia 920, Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) teknolojisiyle Turkcell’de 2 kat daha hızlı!

Turkcell’liler Nokia Lumia 920’ye 19 Kasım itibariyle Gold Plus Paket’e ek ayda yalnızca 59 TL’ye 24 ay taahhüt vererek sahip olabiliyor. Gold Plus Paket her yöne 2 bin dakika, her yöne 2 bin SMS, Turkcell’lilerle 5 bin dakika ve ayda 2GB internet sunuyor.
Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) destekli Nokia Lumia 920 ile Turkcell’liler mobil internet keyfini iki kat daha hızlı yaşayacak. Nokia Lumia 920; görüntüleme teknolojisinde devrim yaratan PureView görüntüleme teknolojisi, eşsiz bir deneyim sunan Nokia Haritalar servisi, haritalar ve artırılmış gerçeklik görünümünü birleştiren Nokia Bilen Göz uygulamasıyla ve kablosuz şarj teknolojisi ile en yenilikçi akıllı telefon deneyimini sunuyor. Nokia Lumia 920’nin diğer özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

-4,5 inçlik PureMotion HD ekran

-Carl Zeiss 8 megapiksel mercek ve gelişmiş görüntüleme stabilizasyonu

-Toplam 32GB bellek ve 7GB kullanıma hazır SkyDrive depolama alanı

-Entegre Qi kablosuz şarj ile Nokia’nın en büyük bataryası olma özelliğine sahip 2000mAh

-Sarı, kırmızı, gri, beyaz ve siyah olmak üzere farklı renk seçenekleri

-Yenilenmiş Nokia sürüş ve toplu taşıma uygulamaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz