Translate

27 Kasım 2012 Salı

Yeni Surum Android 4.2 İcerigi

Heyecanla beklenen android kullanicilarina gelen 4.2 sürümü geliştirilerek piyasaya sürüldü.İos 6.0.1 a hemen hemen rakip olan android 4.2 tarihi belli oldu.

Google'ın Nexus 4 cebi ve Nexus 10 tabletiyle beraber tanıştığımız Android 4.2, yakında Diger üreticiler tarafmdan da sunulmaya başlanacak. Android 4.1 Gibi yine "Jelly Bean" olarak adlandırılan Sürüm, Küçük düzeltmelerin next to 4.1 'Üzerine Bazi Önemli'de yenilikler de getiriyor yılında.

Işte Android'in oğlu sürümünde bizleri bekleyen heyecan Verici yenilikler:

Çoklu KULLANICI Destegi

Android 4.2, Fikirlerini tabletlere BİRDEN fazla KULLANICI desteğini getiriyor. ARTIK BİR tablette BİRDEN fazla KULLANICI He Introduction to ekranlarına, uygulamalara ve Genel ayarlara Sahip olabiliyor. Bir'in kullanıcının Et kişisel DOSYALARI diğerine görünmüyor. Wi-Fi settingı Gibi Bazi custom imkb tum kullanıcılarla paylaşılıyor.

Yeni 10 inç'lik tablet arayüzü

Google, Android 4.2 Ile beraber 10 inç'lik tabletlerde sunduğu arayüzü yenileyerek telefonlardakine DAHA BENZER BİR Hale getirmiş. Ayşe değişiklik sayesinde 7 inç'lik BIR tabletten 10 inç'lik BIR tablete geçtiğinizde herhangi bir sey öğrenmenize de Gerek kalmıyor. Bizim gözümüze Çarpan tek sorun imkb ekranın ortasına alınan Gezinti düğmelerine erişmenin difficult olmasi.

Hizli custom

DAHA once widget'lar Yoluyla Wi-Fi ve bluetooth'u Açıp kapama, uçbirimi parlaklığını arranger Gibi ayarlara hızla erişebiliyorduk. Android 4.2 'de imkb met Özellikler ana Uyarılar ekranında gösterilen BIR bağlantıya tıkladığınızda Ekrana madeni parayı almayı deniyor. UYARI çubuğunu two parmağınızla Asagı çektiğinizde imkb direkt olarak Hizli Ayar paneline ulaşıyorsunuz.

Fotoğraf Küre

Oğlu sürümdeki heyecan Verici antivirus işlevlerden BIR Tanesi Olan Fotoğraf Küre,, panoramik fotoğraflardan da OTE 360 derecelik fotoğraflar da hazırlamanıza Izin veriyor. Ayşe Fotograflari Yapıları gereği Eklendi sadece Google Daha yaygın Google Street View Ile görüntüleyebiliyorsunuz.

Yenilenen Kamera UYGULAMASI

Kamera uygulamasında herhangi BIR Yere dokunduğunuzda Ekrana BIR daire madeni parayı almayı deniyor. Ayşe dairenin etrafında fotoğraf En modunu değiştirme, on-Arka Kamera arasında GeCIS Yapma Gibi Ihtiyac duyabileceğiniz tum seçenekler yer alıyor.

Güvenlik yenilikleri

Android 4.2, telefonunuza yüklediğiniz ÜÇÜNCÜ parti APK dosyalarını tarıyor ve şüpheli BIR durumda sizi uyarıyor. Gogle Uygulamaları hali hazırda sunucuda taranıyor oynayın.

Kilit ekrani widget'ları

Android 4.2 Ile beraber Kilit ekranınıza Kilit ekranı widget'ları ekleyebiliyorsunuz. Kilit ekranından kameraya Google Now'a BIR dokunuşla erişmek ARTIK mumkun ettik.

Doğal hareketle Yazma

Android 4.2, parmağınızı Sanal tuşlar uzerinde gezdirerek Yazi yazmanıza Izin veriyor. Ayni Swype klavyesinde oldugu Gibi, ancak herhangi BİR ÜÇÜNCÜ parti klavyeye ihtiyac olmadan. Tabi ki Eskisi Gibi, harflere tek tek dokunarak yazmanız mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloglarimiz